Wilt u uw mama op Moederdag graag verwennen met een overheerlijke & gezellige brunch en bent u op zoek naar inspiratie? Zou u graag meer te weten komen over de stijlvolle citruspers van Solis? Wilt u graag wat meer info over hun Grind & Infuse espressomachine? Of bent u eerder geïnteresseerd in de culinaire mogelijkheden van de 5-in-1 tafelgrill van Solis?

Dan nodigen wij u van harte uit op de gratis culinaire brunchdemonstratie van Solis die doorgaat op zaterdag 11 mei van 10 tot 13u in onze Kookboetiek! Tijdens deze gratis demonstratie zal een professionele demochef van Solis een heerlijke brunch bereiden met behulp van 3 complementaire toestellen van Solis.

Voor de verse fruitsapjes zal ze u kennis laten maken met de citruspersen van Solis die een ongekend gebruiksgemak combineren met een stijlvolle uitstraling. Bent u eerder fan van een vers verrukkelijkje tasje koffie? Kom dan langs om de Grind & Infuse espressomachine van Solis te ontdekken die naast het ingebouwde maalwerk ook beschikt over een heetwater- & stoomfunctie. Zou u liever eens een speciaal eitje proeven dat niet klaargemaakt is in de traditionele pan maar op de 5-in-1 grill van Solis? Dan moet u zéker zaterdag 11 mei 2019 in uw agenda noteren! 

Wilt u de boven vermelde toestellen graag eens online ontdekken? Klik dan op de onderstaande links!