Droomt u al langer van zo'n iconische KitchenAid standmixer en bent u ook een notoire liefhebber van roomijs?

Dan zal deze lenteactie van KitchenAid u zeker doen smelten!

Als u vanaf 15 april 2020 tot en met 30 juni 2020 een KitchenAid standmixer met een mengkom van 4,8 liter of 6,9 liter aankoopt, ontvangt u nu gratis een roomijsmaker ter waarde van 110 €.  

De KitchenAid keukenrobot is een iconisch, tijdloos, elegant toestel met een mooi afgerond design en met een kantelbare kop. Deze standmixers zijn gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig in gebruik. Dankzij het originele planetaire systeem van deze standmixer was het nooit gemakkelijker om ingrediënten aan uw mengsel toe te voegen. De standmixer kan niet enkel kneden, mengen en mixen want dankzij de multifunctionle accessoirenaaf kan u tal van opzetstukken toevoegen zodat de standmixer een veelzijdig keukentoestel wordt. 

Met de roomijsmaker produceert u in 20 à 30 minuten tot 1,9 liter roomijs, sorbets of ijskoude traktaties en desserts. De vloeistof binnen de dubbele wanden van deze innovatieve vrieskom zorgt voor grondige, gelijkmatige bevriezing tijdens het totale mixproces. De vrieskom is wel niet vaatwasbestendig!

Ontdek hier ons assortiment KitchenAid Standmixers met een mengkom van 4,8 liter. 
Ontdek hier de KitchenAid Standmixer met een mengkom van 6,9 liter. 
De Icecreammaker kan u hier online terugvinden. 

Deze actie is geldig vanaf 15 april 2020 tot en met 30 juni 2020 en niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.