Droomt u er lang van om zo'n multifunctionele Cooking Chef alles-in-één-keukenmachine in huis te halen? Met deze Cooking Chef van Kenwood haalt u immers de meest complete keukenrobot van Kenwood in huis waarmee u zowel de eenvoudigste als de meest ingewikkelde gerechten bereidt want dit toptoestel met z'n revolutionaire inductietechnologie kan koken, mengen, kneden, kloppen & roeren tegelijk!   

Twijfel dan niet langer want vanaf 1 maart tot en met 31 mei 2019 loopt er een unieke actie van Kenwood! Als u in deze tijdsperiode een gloednieuwe Cooking Chef aankoopt, bieden wij u de kans om een Cooking Chef expert bij u thuis te ontvangen om u alles uit te leggen over uw nieuwe aanwinst. Wij hopen op die manier dat u het maximale uit uw toestel kan halen.

Tijdens deze privé workshop komt een Kenwood expert bij u thuis om de werking van uw Cooking Chef Gourmet uit te leggen. Samen doorlopen jullie de mogelijkheden van het toestel, bekijken jullie de automatische programma’s en meer. Deze workshop duurt ongeveer 1,5 uur.


Wilt u deze Cooking Chef online ontdekken & bestellen en genieten van deze actie? Klik dan hier!
Wilt u meer ontdekken over deze actie? Bekijk dan hier de actieflyer!