Heeft u thuis al zo'n stijlvolle gas- of houtskoolbarbecue van OutdoorChef staan & zit u nog met een aantal prangende BBQ-vragen die u graag zou stellen aan een ervaren BBQ-chef? Of bent u nog op zoek naar een gebruiksvriendelijke barbecue op gas, houtskool of met elektrische ontsteking waarop u deze zomer de heerlijkste barbecuegerechten kan bereiden? Of zou u uw papa graag verrassen met een gloednieuw barbecuetoestel? 

Dan nodigen wij u van harte uit op zaterdag 8 juni 2019 (de dag voor Vaderdag) voor onze gratis barbecuedemonstratie van OutdoorChef waarbij een professionele demochef tal van gerechtjes zal bereiden op de diverse barbecuetoestellen van OutdoorChef. Deze barbecuedemonstratie is gratis & doorlopend van 11 tot 17 uur

Tijdens deze demonstratie zal deze professionele demochef van OutdoorChef klaarstaan om al uw vragen over het uitgebreide assortiment van dit topmerk te beantwoorden. Daarnaast zal deze chef diverse gerechten bereiden op de barbecues van OutdoorChef en u letterlijk en figuurlijk laten proeven van de culinaire topprestaties van deze BBQ's. 

Kom dus zeker eens vrijblijvend langs op zaterdag 8 juni van 11 tot 17 uur. 

Wilt u het barbecuegamma van OutdoorChef ontdekken? Klik dan hier! 
Wilt u graag een prijslijst van de OutdoorChef barbecuetoestellen die wij aanbieden? Klik dan hier!