Zit u in deze moeilijke periode ook noodgedwongen thuis? Laat het ons dan zo gezellig en comfortabel mogelijk maken thuis en ten volle proberen te genieten van elk moment. We zitten hier samen in & komen hier samen door.

Houdt u bijvoorbeeld van buitenkoken? Dan willen wij u deze actie van OFYR zeker niet onthouden.

Tot eind april 2020 ontvangt u nu bij aankoop van een OFYR 100 gratis een grillrooster en een paar lederen BBQ-handschoenen met een gezamelijke waarde van 260 €.  

De OFYR 100 is een prachtig design object ontworpen om in iedere omgeving te passen, ongeacht of het gebruikt wordt of niet. Steek hem aan en ieder buitenevenement wordt een speciale beleving. Bovenop de kegelvormige vuurschaal die een diameter heeft van 100 cm, ligt een dunne ketelstalen plaat met in het midden een opening. In deze opening kan het hout toegevoegd worden om het centrale houtvuur levendig te houden. Door de warmte van het vuur zal de ketelstalen plaat opgewarmd worden & fungeert deze plaat als perfect grill- & kookoppervlak. Aangezien de warmte vanuit het midden komt, zal de kookplaat ook verschillende temperaturen hebben. In het midden zal hij warmer zijn dan aan de buitenkant. Hierdoor kunnen u uw gerechten op verschillende temperaturen bereiden. Wilt u uw vlees of vis dat al gaar is nog wat op temperatuur houden, dan schuift u ze naar de buitenkant van de ketelstalen kookplaat.De OFYR cooking unit 100 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, namelijk in cortenstaal, zwart gelakt staal of met betonsokkel. Wilt u ook nog een opslagruimte voor uw hout in uw OFYR? Geen probleem! Ontdek hier alle mogelijkheden!

De grill die u er gratis bijkrijgt is een stevige, tweedelige grillrooster die ideaal is om grotere stukken vlees op de OFYR kookunit te bereiden. Plaats het rooster en de standaard direct boven de vlammen voor een lekkere roostersmaak. De OFYR kookplaat blijft vrij, dus u kunt tegelijkertijd op uw gemak andere gerechten klaarmaken. Deze grillrooster voor de OFYR 100 is gemaakt uit zwart staal, heeft een diameter van 52 cm en een hoogte van 11,5 cm. Deze grillrooster komt normaal neer op 195 €. 

Het tweede item dat u nu gratis ontvangt bij aankoop van de OFYR 100, zijn de hittebestendige suède handschoenen die ideaal ideaal voor iedere ambitieuze chef. Met een hittebestendigheid to 500˚C bieden deze handschoenen uitstekende bescherming bij het verplaatsen van uw OFYR kooktoestel of andere hete onderdelen. Deze handschoenen hebben een universele maat & kosten normaal 65 €. 

Deze actie is geldig tot en met 30 april 2020 en niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen.