Bent u nog op zoek naar een origineel & culinair Moederdagcadeau om uw geliefde mama mee te verrassen in deze uitzonderlijke tijden en waarmee u écht kan opscheppen?  

Profiteer dan vanaf 1 mei tot en met zondag 10 mei 2020 van onze unieke Moederdagactie en ontvang bij elke bestelling een gratis houten lepel (met de gravure "Love You To The SPOON and Back") en een waardebon van 15% op het aangekochte bedrag! Als u dus iets koopt van 100 €, sturen wij u naast de unieke houten scheplepel ook nog een waardebon van 15 € op. Deze actie is geldig op alle artikelen uitgezonderd op keukenelektro. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties en/of promoties. Deze waardebon is geldig tot en met 31 december 2020 en kan u terug verzilveren in onze showroom van zodra wij onze deuren weer mogen openen voor u! 

Wilt u uw bestellingen graag nog voor Moederdag bij u thuis ontvangen? Bestel dan zéker ten laatste tegen woensdag 6 mei om 12u 's middags zodat wij uw bestellingen nog tijdig bij u krijgen! Wilt u graag een stijlvolle cadeauverpakking? Laat het ons dan weten en wij zorgen hier ook gratis & voor niets voor! 

Bent u nog op zoek naar een geschikt cadeau? Laat u dan inspireren door onze Facebookalbum met diverse culinaire cadeautips voor Moederdag! U kan dit fotoalbum bekijken door te klikken op deze link

Gratis houten lepel & waardebon van 15%!  

Gratis houten lepel & waardebon De houten lepel die u gratis ontvangt bij al uw aankopen vanaf 1 mei t.e.m. zondag 10 mei 2020 is een prachtig & uniek hebbeding! De houten scheplepel van 30 cm met zijn gravure "Love You To The SPOON and Back" is niet alleen een leuke bedanking voor u maar kan u ook perfect schenken aan uw mama als extra cadeautje om uw liefde extra in de verf te zetten! 

Naast deze lepel sturen wij u ook nog een waardebon van 15% op het aangekochte bedrag mee. Van zodra onze winkel terug open gaat, kan u deze waardebon dan verzilveren bij ons! Deze actie is geldig op al onze artikelen, uitgezonderd op de keukenelektro en niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Uw waardebon is geldig t.e.m. 31/12/2020