Op zondag 12 mei is het Moederdag! Hoog tijd dus om een mooi cadeautje uit te zoeken dat uw mama's hartje sneller zal laten kloppen! 

Bent u nog op zoek naar een origineel geschenk om uw lieftallige mama te verrassen op Moederdag? Heeft uw moeder een passie voor koken? Houdt ze van kwalitatief kookgerief? Praat ze al enige tijd van een nieuw servies? Of zijn haar aperitiefschaaltjes of serveerplanken aan vervanging toe? 

Kom dan zeker eens langs naar onze sfeervolle kookwinkel, laat u verrassen door ons uitgebreid gamma aan kookmateriaal, laat u inspireren door onze originele cadeautips en geniet vanaf vrijdag 3 mei tot en met zaterdag 11 mei 2019 van 10% Moederdagkorting* op ons brede assortiment aan kookartikelen! Genoeg redenen dus om eens vrijblijvend een bezoekje te brengen aan onze kookwinkel! 

Op zaterdag 11 mei organiseren wij daarenboven twee gratis demonstraties in onze Kookboetiek. Bij de 1ste demo die doorgaat van 10 tot 13u staat het "brunchen" centraal en zal een demochef van Solis u laten kennismaken met de citruspers, de espressomachine en de tafelgrill. De 2de demonstratie begint ook om 10u maar loopt doorlopend door tot 17u en zal volledig gewijd zijn aan de Bamix staafmixers! Meer info over de Solis Brunchdemo vindt u hier. Wilt u meer weten over de Bamix demo? Klik dan hier! 

Laat u inspireren door onze cadeautips voor Moederdag


Om u alvast wat inspiratie te geven, hebben wij op onze Facebookpagina een fotoalbum gemaakt met enkele originele culinaire cadeautips voor Moederdag. Naast deze leuke geschenkjes, vindt u in onze kookwinkel natuurlijk nog talrijke andere kookartikelen waarmee u uw mama aangenaam zal verrassen! 

Wilt u het fotoalbum eens bekijken? Klik dan hier! 


*Deze korting is geldig vanaf vrijdag 3 mei tot en met zaterdag 11 mei 2019 in onze Kookboetiek te Kortrijk. Niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Niet geldig op barbecues en keukenelektro. Bij webshopbestellingen kan de 10% door technische redenen niet onmiddellijk verrekend worden & wordt deze achteraf teruggestort (niet geldig op de transportkosten).