Update 12 maart 2018 - 17u: Deze kookdemonstratie is jammer genoeg volledig volzet. Wilt u op de hoogte blijven van onze workshops & demo's? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook! 

Heeft u al gehoord van Vitamylle, het nieuwe kookconcept van Natalie Mylle die een verrassend nieuwe kijk geeft op een gezonde kook- & levensstijl?

Vanuit haar achtergrond als orthomoleculair therapeute gelooft Natalie immers dat een gezonde levensstijl rechtstreeks voorvloeit uit een gezonde kookstijl. Natalie vertrekt vanuit de overtuiging dat ons lichaam en onze organen bepaalde voedingsstoffen nodig hebben om perfect te kunnen functioneren en ze stemt dan ook haar kook- & eetstijl af op deze voedingsstoffen. 

Vorig jaar hadden wij al de eer om de allereerste kookdemonstraties van Natalie Mylle te mogen organiseren in onze Kookboetiek. Deze drie kookdemo's rond gezond koken zonder gedoe waren in een razend tempo volzet en de reacties achteraf waren unaniem lovend.

Wij zijn dan ook heel trots om te mogen melden dat er in de maand maart een nieuwe Vitamylle-kookdemo op het menu staat waarin Natalie Mylle samen met Heleen Samyn (van HS Voedingsadvies) u zullen inwijden in hun visie op gezond koken!  

Wilt u ook deze verhelderdende kookdemonstratie rond gezond koken van Natalie Mylle & Heleen Samyn bijwonen?  Schrijf u dan snel in in voor deze demo gezond (koken) zonder gedoe met Natalie Mylle en Heleen Samyn die zal doorgaan op woensdag 21 maart 2018 van 19u tot 21u30 in onze Kookboetiek op 't Hoge 98 te Kortrijk. 

De deelnameprijs bedraagt 40 € per persoon. Het deelnemersaantal is beperkt tot 15 personen per workshop. 

Schrijf u dus snel in & stuur een mailtje met uw gegevens naar info@kookboetiek.be of bevestig uw deelname telefonisch via 056 203 209

Meer info over Vitamylle vindt u hier
Meer info over HS Voedingsadvies vindt u hier