Recepten

Aangemaakt op Z>A

5 artikel(en)

Ontdek hier onze heerlijke barbecuerecepten!

Met een broeierige zomer in aantocht leek het ons ideaal om opnieuw twee BBQ-workshops te organiseren. In april was het groene ei, beter gekend als Big Green Egg, aan de beurt. Midden juni stond de workshop Zomerse Barbecue op het programma. Tijdens deze laatste workshop werden tal van heerlijke gerechten klaargemaakt op de Ofyr, Outdoorchef en Green Egg. Benieuwd naar de recepten? Lees snel verder!

Download hier de twee receptenbundels van onze BBQ-workshops

Ontdek onze winterse BBQ-gerechten!

Wist u dat "winter" en "barbecue" echt wel samengaan in één zin? In november 2016 organiseerden wij twee kookworkshops rond het thema "WinterBBQ". Tijdens deze Barbecue-workshops maakten we tal van heerlijke gerechtjes klaar op de houtskoolbarbecue's en gasBBQ's van Big Green Egg, OutdoorChef en Rösle. Kon u er jammergenoeg niet bij zijn maar wil u zelf graag eens uw BBQ van stal halen tijdens de winter? Download dan hier onze receptenbundel! 

Download de receptenbundels van onze Winterse BBQ-workshops!

Ontdek de recepten van onze BBQ-workshops!

In de maanden april en mei organiseerde Dupont's KOOKboetiek diverse BBQ-workshops onder begeleiding van diverse professionele demochefs. Vele geïnteresseerden schreven zich in om te leren hoe ze de heerlijkste & origineelste gerechten konden bereiden op de BBQ's van Big Green Egg, OutdoorChef & Rösle en op de gasplancha's van Verycook. Wilt u graag de recepten downloaden & zelf uitproberen? Klik dan even verder! 

Download de receptenbundels van onze diverse BBQ-workshops!

Ontdek hier 4 heerlijke recepten met asperges!

Op woensdag 23 maart & zaterdag 26 maart organiseerden wij 2 workshops rond het maken van heerlijke aspergerechten. Carine Heyvaert, een professionele demochef liet de deelnemers letterlijk & figuurlijk proeven van de heerlijkste aspergegerechten die bereid werden met het kookgerei van Demeyere, Zwilling, Cuisipro & Staub. Kon u er niet bijzijn? Geen nood, wij hebben de heerlijke receptjes gebundeld! Ontdek ze hier

Benieuwd welke recepten gemaakt werden tijdens de workshop?

Ontdek het recept van Grietjes HutsePOT!

Op onze Hutse POT-UP in oktober 2015 werd er ook een HutsePOT-wedstrijd georganiseerd waarbij we op zoek gingen naar de lekkerste HutsePOT van de streek. Griet Goossens uit Desselgem werd de allereerste "God(in) der HutsePOT"!

Haar winnend recept - dat omgedoopt werd tot "Grietjes HutsePOT" - vindt u hier!

Lees meer
Aangemaakt op Z>A

5 artikel(en)