Acties

Aangemaakt op Z>A

10 artikel(en)

Wint u een cadeaubon van 30 euro op Drie Koningen?

Op zaterdag 6 januari vieren we bij Dupont's KOOKboetiek Drie Koningen! Wij serveren dan een heerlijke Drie Koningen-taart. Kom langs in onze winkel en kies zelf uw stukje taart. Vindt u een koffieboon in uw stukje taart? Dan wint u een cadeaubon ter waarde van 30 €!

Kies een stukje taart, vind de koffieboon & win een bon t.w.v. 30 €

Bestel online en mét verpakking!

Bent u op zoek naar kerstcadeautjes & geraakt u door de eindejaarsdrukte moeilijk tot bij Santa's KOOKboetiek? Geen nood, vele van onze artikelen staan ondertussen ook online & kunnen aangekocht worden via onze webshop. Bent u ook geen held in het verpakken van uw cadeautjes? Laat het aan ons over! Vermeld het gewoon bij de notities linksonderaan bij het afrekenen van uw bestelling & wij bezorgen een prachtig verpakt geschenk bij u thuis! 

Laat uw cadeautjes thuis leveren in onze geschenkverpakking!

Ontdek ons eindejaarsprogramma met nocturnes & tal van demo's

Tijdens de eindejaarsperiode wordt onze winkel traditioneel omgedoopt tot "Santa's KOOKboetiek", the place 2 be voor al uw eindejaarscadeautjes! Naast een sfeervol kader, tal van cadeautips & spetterende eindejaarspromoties, pakken wij ook uit met pakjesweekends en nocturnes zodat u alle tijd hebt om uw kerstinkopen te doen! Tijdens deze pakjesweekends waarbij wij ook op zondag open zijn en deze nocturnes waarbij onze winkel openblijft tot 21u 's avonds organiseren wij ook tal van gratis demonstraties van diverse topmerken uit de kookwereld. Kom dus zeker tijdens de eindejaarsperiode langs bij Santa's KOOKboetiek, de mooiste en gezelligste kerkkookwinkel van het land! 

Lees hier alles over de eindejaarsdemo's van Le Creuset, Demeyere, Staub, Fissler, Lékué, Food Saver, CrockPot, Vitajuicer, ...

Win 24.000 € aan prijzen met Super Shopping Kortrijk!

De Super Shopping Kortrijk is opnieuw van start gegaan en ook onze Kookboetiek doet weer mee dit jaar! Vanaf nu tot en met zondag 4 december ontvangt u bij elke aankoopschijf van 25 € 1 lotje. Deze lotjes kunnen de hele maand november gedeponeerd worden in de voorziene urne in de K van Kortrijk en op 4 december vanaf 10u op het Schouwburgplein te Kortrijk. Naast de tussentrekkingen op 5, 12, 19 en 26 november waar er telkens 1000 € te winnen valt, is er ook nog een grote slottrekking op 4/12 op het Schouwburgplein waarbij 20.000 € aan prijzen te winnen valt! 

Tot 4 december ontvangt u 1 lotje per aankoopschijf van 25 €

Knife 4 Life: inzamelactie oude messen t.v.v. Sunshine4Kids

Hebt u thuis nog oude messen liggen? Breng ze dan niet naar het containerpark maar naar onze Kookboetiek! Vanaf zaterdag 15 oktober t.e.m. zaterdag 24 december organiseren wij in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel de KNIFE 4 LIFE-actie. Tijdens deze actie zamelen wij oude keukenmessen (geen bestekmessen) in en geven wij per oud mes 1 euro aan Sunshine4Kids, een organisatie die schoolprojecten opstart, ondersteunt & opvolgt in Kenia. Ontdek hier meer over deze actie! 

In het kader van De Warmste Week van Stubru zamelen wij oude messen in. Per oud mes schenken wij 1 euro.

Breng uw oud servies binnen & krijg 20% korting bij aankoop van nieuw servies van Villeroy & Boch!

Is uw servies dringend aan vervanging toe? Profiteer dan nu van de omruilweken van Villeroy&Boch! Breng uw oud servies ongeacht de kwaliteit, het merk of de collectie binnen tot en met 31 oktober 2016 en u krijgt korting bij aankoop van gloednieuw servies van Villeroy & Boch! Ontdek hier alles over deze spetterende omruilactie! 

Lees alles over deze omruilactie die loopt t.e.m. 31/10/2016

Hebt u ook een papa als GIN ander?

Hebt u ook een papa als GIN ander? Dan is het nu het perfecte moment om hem in de spotlights te zetten! Op zondag 12 juni is het immers Vaderdag. Wilt u hem verrassen met een leuk cadeau? Kom dan naar onze Kookboetiek want bij elke aankoop van minimum 50 €, krijgt u vanaf vrijdag 3 juni t.e.m. zaterdag 11 juni gratis een set van 2 Ginglazen t.w.v. 19,95 €!  

Ontdek hier meer over deze unieke Vaderdagactie

Vergiet uw mama niet met onze Moederdagactie!

Vergiet uw mama niet! Op zondag 8 mei 2016 is het immers Moederdag! Hebt u al een cadeautje? Nee, kom dan zeker iets halen bij onze Kookboetiek want bij elke aankoop vanaf vrijdag 29 april tot en met zaterdag 7 mei krijgt u er nog een Moederdagcadeautje gratis & voor niets bovenop! Wij schenken u immers een GRATIS vergiet-me-nietje, zijnde een vergiet met daarin een mooi fleurig vergeet-me-nietje. 

Ontvang een gratis vergiet-me-nietje bij elke aankoop t.e.m. 7/05

Wint u een cadeaubon op Drie Koningen?

Op woensdag 6 januari vieren we bij Dupont's KOOKboetiek Drie Koningen! Wij serveren dan een heerlijke Drie Koningen-taart. Kom langs in onze winkel en kies zelf uw stukje taart. Vindt u een koffieboon in uw stukje taart? Dan wint u een cadeaubon ter waarde van 30 €!

Vind de koffieboon & win een bon t.w.v. 30 €

Kerstcadeautjes? Kom langs bij Santa's KOOKboetiek!

Tijdens de eindejaarsperiode wordt onze winkel volledig gehuld in een gezellige Kerstsfeer. Voor de gelegenheid wordt onze Kookboetiek dan ook omgedoopt tot Santa's KOOKboetiek, the place 2 be voor al uw kerstkookcadeautjes! Naar jaarlijkse traditie zullen wij tijdens de eindejaarsperiode ook op zondag open zijn! U bent dus van harte welkom in Santa's KOOKboetiek! 

In december zijn we ook open op zondag! Meer info vindt u hier!
Aangemaakt op Z>A

10 artikel(en)