Goed nieuws! De fantastische 4+4 actie die het Finse designmerk Iittala de laatste twee jaar tijdens de eindejaarsperiode organiseerde op de prachtige rode & witte wijnglazen van de moderne Essence reeks, is terug van weggeweest en wordt dit jaar zelf uitgebreid naar de bier- & champagneglazen van de Essence reeks!

Vanaf vrijdag 1 november 2019 tot en met dinsdag 31 december 2019 (of zolang de voorraad strekt) ontvangt u bij aankoop van 4 Essence glazen, opnieuw 4 dezelfde glazen gratis! Deze actie is geldig op de 4-packs van de witte wijnglazen, de rode wijnglazen, de champagneglazen en de bierglazen

De Essence glazenreeks werd in 2001 ontworpen door Alfredo Häberli. Het initiële idee achter de creatie was een reeks ontwerpen die uit zo min mogelijk glazen bestond maar waarmee alle wijnen, champagnes, bieren of niet-alcoholische dranken konden geproefd & geschonken worden. De glazen van de Essence reeks kenmerken zich door hun eenvoudige vorm, hun modern & minimalistisch design en het fijne randje wat zeer zeldzaam is bij loodvrij glas. Bij alle glazen is de steel & de voet ongeveer even groot waardoor er een opvallend evenwicht heerst wanneer je alle glazen naast elkaar zet. Het glas van deze Essence serie is van hoge kwaliteit & uiterst helder. De glazen zijn in principe vaatwasbestendig, maar wij raden toch aan om ze met de hand te wassen. 

Als u dus vanaf 1 november 2019 tot en met 31 december 2019 een set van 4 glazen van het Finse topmerk Iittala koopt, krijgt u er nu 4 dezelfde glazen GRATIS bij!

Een set van 4 Essence rode wijnglazen kost 67 € inclusief BTW en een set van 4 Essence witte wijnglazen kost 65 € inclusief BTW. Een 4-pack Essence champagneglazen komt neer op 67,8 € inclusief BTW en de 4 Essence bierglazen op 59,8 € inclusief BTW.  

  • Ontdek de set van 4 Essence rode wijnglazen (R.24112) hier online
  • Ontdek de set van 4 Essence witte wijnglazen (R.24113) hier online
  • Ontdek de set van 4 Essence champagneglazen (R.28936) hier online
  • Ontdek de set van 4 Essence bierglazen (R.28937) hier online


Deze actie is geldig vanaf vrijdag 1/11/2019 t.e.m. dinsdag 31/12/2019 en is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Deze 4+4 actie is geldig zolang de voorraad strekt.