Droomt u al lang van zo'n iconische rond of ovale gietijzeren cocotte van Le Creuset? Zou u graag uw vrienden & familie tijdens de eindejaarsperiode verrassen met een heerlijke stoofschotels klaargemaakt in zo'n kwalitatief hoogstaande stoofpot met z'n tijdloze design?

Dan hebben wij echt supernieuws voor u want vanaf nu tot en met 31 december 2018 geniet u van maar liefst 30% korting op een selectie ronde & ovale XXL stoofpotten van Le Creuset.

Deze stoofpotten zijn vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer dat garant staat voor een gelijkmatige warmteverdeling & -verspreiding van de bodem van de stoofpot tot aan het deksel. Dit deksel sluit hermetisch af om de warmte mooi binnen te houden & is voorzien van een ovenbestendige inox knop. De stoofpotten zijn ook voorzien van speciale ontworpen ergonomische handvaten die zorgen voor een goede grip. De ronde & ovale cocottes van Le Creuset zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. 

De promotie is geldig op de onderstaande XXL cocottes

Ronde XXL cocottes Ovale XXL cocottes 

Hoge ronde XXL cocottes 


Bovenvermelde promoties zijn geldig vanaf 1 november 2018 tot en met 31 december 2018. De vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. De promoties zijn niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Promoties geldig zolang de voorraad strekt.