Schort er iets aan uw papa? Dan is het hoog tijd om hem op Vaderdag te verrassen met een origineel geschenk!

Is uw papa een gepassioneerde hobbykok en mist hij nog enkele belangrijke keukenartikelen? Toont uw vader graag zijn barbecuekunsten maar beschikt hij nog niet over alle nodige barbecuetools? Kan uw papa genieten van een heerlijke Gin, een pittig glaasje Whisky of een verfrissend glaasje wijn maar heeft hij nog geen mooie glazen, karaffen of wijnaccessoires om zijn drankjes in te serverenpresenteren en degusteren?  

Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze sfeervolle kookwinkel, laat u verrassen door ons uitgebreid gamma aan kookmateriaal, laat u inspireren door onze originele cadeautips en geniet tot en met zaterdag 8 juni 2019 van 10% Vaderdagkorting* op ons brede assortiment aan kookartikelen! Wij kijken alvast uit naar uw komst! 

Gratis schort bij aankopen vanaf 100 €! 

Blijft de kledij van uw vader niet altijd proper bij het uitoefenen van zijn kook- & barbecuekunsten? Dan lijkt een gloednieuw keukenschort ons een perfect geschenk voor Vaderdag. Als u daarenboven vanaf vrijdag 31 mei tot en met zaterdag 8 juni tijdens de Vaderdagweek voor minimum 100 € (incl. BTW) aankoopt in onze kookwinkel, ontvangt u gratis dit zwart keukenschort met de borduring "Aan mij schort er niets!" met een winkelwaarde van 25 euro (incl. BTW). Zo heeft u nog een extra cadeautje om aan uw papa te geven op Vaderdag!  

Laat u inspireren door onze cadeautips voor Vaderdag

Om u alvast wat inspiratie te geven, hebben wij op onze Facebookpagina een fotoalbum gemaakt met enkele originele culinaire cadeautips voor Vaderdag. Naast deze leuke geschenkjes, vindt u in onze kookwinkel natuurlijk nog talrijke andere kookartikelen waarmee u uw papa aangenaam zal verrassen! 


Wilt u het fotoalbum eens bekijken? Klik dan hier! 


*Deze korting is geldig vanaf vrijdag 31 mei tot en met zaterdag 8 juni 2019 in onze Kookboetiek te Kortrijk. Niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. Niet geldig op barbecues en keukenelektro. Bij aankopen vanaf 100 € (inclusief BTW), ontvangt u gratis een zwart keukenschort (met borduring "Aan mij schort er niets!") met een winkelwaarde van 25 € (inclusief BTW).