Nieuws

Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10

Extra Workshop KitchenAid Standmixers & Accessoires op 17 november!

Behoort u al tot één van de gelukkigen die in het bezit is van zo'n multifunctionele KitchenAid standmixer & zou u graag meer te weten komen over uw keukentoestel & de mogelijke opzetstukken? Of droomt u al lang van zo'n iconische standmixer en zou u graag alle voordelen van dit topproduct ontdekken? Schrijf u dan in voor onze tweede interactieve kookworkshop met de KitchenAid standmixer en zijn accessoires die doorgaat op zaterdag 17 september van 9u30 tot 13u30 in onze Kookboetiek. Meer info? Klik hier!  

Schrijf u snel in voor deze interactieve Standmixer kookworkshops!

Gratis ovenschaal bij aankoop van Le Creuset stoofpot!

Staat zo'n iconische gietijzeren stoofpot van Le Creuset al eventjes op uw verlanglijstje? Maak dan in de maand september uw culinaire droom waar & krijg er nog een aangenaam extraatje bovenop! Vanaf nu tot en met 30 september 2018 ontvangt u immers een kersenrode ovenschaal van Le Creuset ter waarde van 43 € bij aankoop van een ronde cocotte van 26 cm of een ovale stoofpot van 29 cm. Deze tijdelijke actie is geldig op alle beschikbare kleuren. Ontdek hier meer over deze actie! 

Koop een ronde of ovale cocotte & ontvang een gratis ovenschaal!

4+4 actie op de dubbelwandige Sorrento glazen van Zwilling!

Bent u op zoek naar opvallende glazen van topkwaliteit om uw koffie, thee, soepjes of hapjes stijlvol in te serveren of te presenteren? Mogen wij u dan even de moderne Sorrento glazenreeks van Zwilling voorstellen? Deze glazen zijn vervaardigd uit dubbelwandig borosilicaatglas die zowel warmte als koude langer vasthouden waardoor u uw warme gerechtjes of drankjes langer warm houdt en uw koude langer koud. Vanaf nu tot en met 9 november 2018 geniet u daarenboven van een scherpe 4+4 actie op 4 types van deze Sorrento glazen. Ontdek hier meer over deze glazen & deze actie! 

Koop t.e.m. 9 november 2018 4 dubbelwandige Sorrento glazen & ontvang er 4 gratis!

Koop nu 4 Essence wijnglazen van Iittala & ontvang er 4 gratis bij!

De fantastische 4+4 actie die het Finse designmerk Iittala in 2017 voor korte termijn lanceerde voor hun 100-jarige bestaan op de prachtige rode & witte wijnglazen van de moderne Essence reeks, is terug van weggeweest! Vanaf 1 september 2018 tot en met 15 oktober 2018 ontvangt u bij aankoop van 4 Essence rode of witte wijnglazen, opnieuw 4 dezelfde wijnglazen gratis! Laat deze actie niet aan uw neus voorbijgaan & profiteer nu van deze tijdelijke toppromotie! 

Bij aankoop van 4 rode of witte Essence wijnglazen van Iittala, krijgt u er t.e.m. 15 oktober 4 gratis!

25% korting op de hoge plateaus van Zak Design!

Bent u op zoek naar een nieuwe, stevige & opvallende hoge plateau van topkwaliteit om uw aperitiefhapjes, dranken of andere gerechtjes op te dienen? Profiteer dan vanaf nu tot eind juli van de zomeractie op de kunststof dienbladen van Zak Designs! Tot en met 31 juli 2018 geniet u immers van 25% korting op alle dienbladen van dit topmerk, ongeacht het kleur & de maat! Kom dus snel langs & geniet van deze prachtige zomerpromotie!  

Geniet tot 31 juli 2018 van 25% op de hogere plateaus van Zak!

Ice ice baby! De ganse zomer -10% op onze ijsblokvormen!

Heeft u tijdens de zomermaanden nood aan afkoeling? Houdt u van een heerlijk verfrissend aperitiefje op een zwoele zomeravond? Bent u op zoek naar originele ijsblokvorm om uw cocktail op te fleuren? Dan hebben wij een zomeractie die u koude rillingen zal bezorgen! Kom dan langs vanaf 1 juli tot en met 31 augustus en geniet van 10% korting op onze ijsblokvormen. Als dat niet cool is ...

Geniet tot eind augustus van deze coole zomeractie!

Keep cool! Wij blijven de ganse zomer open!

Het is eindelijk zover, de periode waar we jaarlijks reikhalzend naar uitkijken is aangebroken: de zomervakantie! Trekt u er op uit of geniet u liever van een "Staycation"? Wat u ook doet, wij wensen u een deugddoende vakantie toe! Bent u nog op zoek naar een BBQ, wat kookmateriaal, glazen of servies voor één van uw zomergerechtjes of gezellige zomeravondjes? Geen nood! Onze Kookboetiek blijft ook tijdens de zomermaanden open! Enkel op onze Nationale Feestdag (zaterdag 21 juli) en O.L.V. Hemelvaart (woensdag 15 augustus) zal onze winkel uitzonderlijk gesloten zijn!  

Onze deuren staan ook in juli & augustus wagenwijd open voor u!

Workshop KitchenAid Standmixers & Accessoires op 15 september!

Behoort u al tot één van de gelukkigen die in het bezit is van zo'n multifunctionele KitchenAid standmixer & zou u graag meer te weten komen over uw keukentoestel & de mogelijke opzetstukken? Of droomt u al lang van zo'n iconische standmixer en zou u graag alle voordelen van dit topproduct ontdekken? Schrijf u dan in voor onze interactieve kookworkshop met de KitchenAid standmixer en zijn accessoires die doorgaat op zaterdag 15 september van 9u30 tot 13u30 in onze Kookboetiek. Meer info? Klik hier!  

Schrijf u snel in voor deze interactieve Standmixer kookworkshops!

Kookworkshop met de KitchenAid Cookprocessor op 20 oktober

Heeft u thuis al zo'n stijlvolle Cookprocessor van KitchenAid staan & wilt u er nog wat extra over leren? Of overweegt u de aankoop van dit revolutionaire alles-in-één-apparaat  en zou u graag de oneindige mogelijkheden van dit multifunctionele keukentoestel ontdekken? Dan hebben wij topnieuws voor u! Op zaterdag 20 oktober 2018 organiseren wij voor de 2de keer dit jaar tussen 9 en 13 uur een kookworkshop met de Artisan Cookprocessor! Schrijf u snel in want de plaatsen zijn beperkt!  

Schrijf u snel in voor deze interactieve Cookprocessor kookworkshop!

Geniet van 10% Vaderdagkorting op ons kookgerei!

Op zondag 10 juni is het hoog tijd om weer iets moois te schenken aan uw teerbeminde papa want dan is het opnieuw Vaderdag! Toont uw papa graag zijn culinaire heldendaden achter het fornuis of de barbecue? Of houdt uw vader van een heerlijk wijntje, een lekkere Gin of een verfrissende cocktail? Kom dan naar onze sfeervolle kookwinkel, laat u verrassen door ons uitgebreid gamma aan kookmateriaal en geniet tot en met zaterdag 9 juni van 10% Vaderdagkorting op onze kookartikelen! 

Profiteer van 1 t.e.m. 9 juni van deze uitzonderlijke Papakorting
Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10