Nieuws

Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10

Nieuwe demo "Gezond Koken" met Natalie Mylle op 21 maart 2018

Na de succes van haar vorige kookdemo's rond gezond koken, zijn wij fier om u te melden dat er in maart opnieuw een kookdemo op het menu staan met Natalie Mylle. Tijdens deze interessante kookdemo's leert Nathalie Mylle u hoe u met een gezonde voedings- & kookstijl uw algemene levenstijl kan opkrikken & gezonder maken. Eén van de vele aspecten van een gezonde levenstijl, is aandacht schenken aan een gezonde voedings- en kookstijl. Bepaalde voedingsstoffen zorgen immers voor een betere functionering van uw lichaam en uw organen. Wilt u graag één van haar demonstraties bijwonen? Schrijf u dan in voor deze kookdemo van Natalie Mylle die doorgaat op woensdag 21 maart 2018 van 19u tot 21u30 in onze Kookboetiek te Kortrijk. Meer info vindt u hier! 

Schrijf u snel in voor deze Vitamylle-demo rond gezond koken!

Valentijnsactie: -20% op alle potten met deksels!

In het liefdevolle licht van Valentijn geloven wij ook rotsvast in het feit dat er op elk potje een dekseltje past. Net daarom pakken wij uit met een Valentijnsactie waar u ongetwijfeld stapelverliefd op zal zijn! Vanaf woensdag 7 februari tot en met woensdag 14 februari krijgt u immers 20% korting op alle potten met deksel! Als u daarenboven tussen 7 en 14 februari iets koopt in onze kookwinkel, maakt u daarenboven kans op een unieke hartvormige cocotte van Le Creuset ter waarde van 159 €! 

Geniet vanaf 7 t.e.m. 14 februari van 20% korting op alle potten met deksel!

Workshop slijp- & snijtechnieken Kai op zaterdag 17 maart (VOLZET)

Wilt u graag weten hoe u uw keukenmessen het beste slijpt? Of zou u graag te weten komen hoe u uw mes het beste hanteert? Dan hebben wij topnieuws voor u! Op zaterdag 17 maart 2018 komen twee experts van het Japanse messenmerk Kai langs om u alles te leren over hoe u uw messen efficiënt slijpt & hanteert voor het beste snijresultaat. Lees hier meer over deze interessante workshop rond slijp- & snijtechnieken! 

Ontdek hoe u uw messen slijpt & hanteert!

Wint u een cadeaubon van 30 euro op Drie Koningen?

Op zaterdag 6 januari vieren we bij Dupont's KOOKboetiek Drie Koningen! Wij serveren dan een heerlijke Drie Koningen-taart. Kom langs in onze winkel en kies zelf uw stukje taart. Vindt u een koffieboon in uw stukje taart? Dan wint u een cadeaubon ter waarde van 30 €!

Kies een stukje taart, vind de koffieboon & win een bon t.w.v. 30 €

Uitzonderlijk gesloten op dinsdag 2 januari wegens stocktelling

Op dinsdag 2 januari 2018 zal onze Kookboetiek uitzonderlijk gesloten zijn wegens onze jaarlijkse stocktelling. Vanaf woensdag 3 januari 2018 zijn we opnieuw open vanaf 9u en bent u opnieuw van harte welkom! 

Op dinsdag 2 januari sluiten wij even onze deuren voor onze stocktelling

Kom kerstshoppen bij Dupont's KOOKboetiek!

Bij Dupont’s KOOKboetiek kijken we jaarlijks reikhalzend uit naar de feestelijke decembermaand en rollen wij voor u letterlijk & figuurlijk de rode loper uit om u te laten proeven en genieten van de eindejaarsperiode. Bent u op zoek naar het perfecte kookmateriaal om de lekkerste eindejaarsgerechten op de feestdis te toveren of zou u uw vrienden of familie graag verrassen met een leuk culinair kerstcadeautje? Kom dan zéker langs bij onze kookwinkel die wij voor de gelegenheid opnieuw in een sfeervol & feeëriek eindejaarskleedje gestoken hebben!   

In december zijn wij bijna elke dag open, ook op zondag!

Ontdek onze gratis kookdemonstraties in december!

Tijdens de eindejaarsperiode verrassen wij u traditioneel met tal van leerrijke demonstraties van een aantal grote merken uit de culinaire sector. Tijdens deze demonstraties laten professionele demochefs u niet alleen kennis maken met nieuwe kookartikelen maar kan u ook diverse nieuwe kookideetjes opdoen voor het eindejaarsmenu. Alle demonstraties zijn volledig gratis en gaan doorlopend door in onze Kookboetiek van 11 uur ’s morgens tot 17 uur ’s avonds. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende demonstraties. Wij kijken alvast uit naar uw komst! 

Gratis demonstraties van Ofyr, KitchenAid, Fritel en GreenPan!

Veiling Kunst op Panvas ten voordele van 'de branding vzw'

Ook dit jaar doet onze Kookboetiek mee aan De Warmste Week en zetten wij ons in voor het goede doel. Dit jaar organiseren wij zelf een ware kunstveiling! De leden van het Seniorencentrum van vzw 'de branding' hebben immers oude braadpannen beschilderd die wij ingezameld hadden bij onze klanten. Deze kunstpannen worden nu via 2dehands.be geveild ten voordele van 'de branding' vzw! De actie werd opgedoopt tot "Panvas Art 4 Life" en loopt vanaf nu tot en met 23 december 2017! 

Onze Kookboetiek steunt De Warmste Week en organiseert een veiling van kunstpannen!

Profiteer tot 31 december van de eindejaarspromoties van Demeyere!

Bent u al altijd een grote fan geweest van het kwalitatief hoogstaande kookgerei van topmerken zoals Demeyere, Zwilling, Cuisipro en Staub? Zou u graag uzelf trakteren op een leuk eindejaarscadeautje of wil u uw vrienden of familie verrassen met zo'n prachtig kookartikel van één van deze merken? Neem dan een kijkje in hun eindejaarsfolder & profiteer van één van hun spetterende eindejaarspromoties die lopen vanaf nu tot en met 31 december 2017! 

Doorblader de eindejaarsfolder van Demeyere, Cuisipro, Zwilling en Staub hier online!

Profiteer tot 1 januari van de talrijke Le Creuset promoties!

Bent u al altijd verliefd geweest op het kwalitatief hoogstaande kookmateriaal van het Franse topmerk Le Creuset met hun typische design? Zou u uw vrienden of familie graag plezier doen met een nieuwe cocotte voor de eindejaarsfeesten of heeft u een nieuwe braadpan of tajine nodig om een feestelijk eindejaarsmenu klaar te maken? Neem dan eens in een kijkje in de talrijke promoties die Le Creuset tot en met 1 januari 2018 aanbiedt op hun brede gamma aan kookmaterialen. 

Ontdek hier de promos op de stoofpotten, pannen, tajines & andere kookgerei van Le Creuset
Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10