Nieuws

Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10

Geniet van de Lenteactie van Big Green Egg

Voor Big Green Egg betekent thuisblijven ongeveer hetzelfde als bij uw BBQ blijven. Samen thuis zijn is immers samen met het gezin gezellig genieten van elkaar en van heerlijke gerechtjes die klaargemaakt worden op het wonderbaarlijke keramische houtskoolbarbecues van Big Green Egg. Omdat dit BBQ-wonder niet mag ontbreken bij u thuis, pakt Big Green Egg uit met een lenteactie waarbij u bij aankoop van een Big Green Egg Medium, Large of X-Large nu gratis een ConvEGGtor, een zak houtskool en aanmaakblokjes krijgt!  

Gratis pakket met ConvEGGtor, houtskool & aanmaakblokjes!

Gratis handschoenen & grill bij aankoop van een OFYR

Zit u in deze moeilijke periode ook noodgedwongen thuis? Laat het ons dan zo gezellig mogelijk maken thuis en zoveel mogelijk proberen te genieten van elk moment. Houdt u bijvoorbeeld van buitenkoken? Dan willen wij u deze actie van OFYR zeker niet onthouden. Tot eind april ontvangt u nu bij aankoop van een OFYR buitenkooktoestel met een diameter van 100 cm een gratis grill en lederen BBQ-handschoenen met een gezamelijke waarde van 260 €.  

Geniet tot eind april van deze OFYR actie

Onze winkel is gesloten tot en met 18 april 2020

Omdat de gezondheid van u & onze medewerkers primeert en in het belang van het algemeen welzijn, hebben wij beslist om de deuren van onze showroom te sluiten tot en met zaterdag 18 april 2020. Ons team blijft wel werken achter gesloten deuren om uw bestellingen telefonisch of per mail op te nemen, op te volgen en uit te leveren. 

Wij blijven bereikbaar per telefoon of per mail!

AFGELAST: Nu zondag 15 maart zijn wij open van 10 tot 18u

Komende zondag 15 maart 2020 organiseren wij een huisbeurs voor onze professionals uit de voedingssector met gratis productdemonstraties en pop-up stands van enkele partners uit de voedingssector. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom! Spring dus gerust eens binnen & snuif de professionele sfeer op van onze huisbeurs! 

Gratis productdemo's van enkele topmerken van 10 tot 18 uur

BBQ-workshops met Green Egg, OFYR en Everdure samen

Bent u thuis al in het bezit van zo'n fantastische Big Green Egg houtskoolbarbecue, zo'n multifunctioneel OFYR buitenkooktoestel of zo'n hoogtechnologische Everdure 4K houtskoolbarbecue en zou u graag wat meer tips & tricks leren over deze barbecues? Of overweegt u om één van deze unieke BBQ's van Big Green Egg, OFYR of Everdure aan te kopen & zou u graag kennis maken met hun culinaire prestaties? Schrijf u dan in voor één van onze BBQ-workshops op zaterdag 25 april of zaterdag 16 mei (telkens van 10 tot 13u). Meer info over deze workshops vindt u in dit blogbericht! 

Schrjif u in voor 1 van deze barbecue workshops op 25 april of 16 mei!

14% Valentijnskorting op 14 rode keukenartikelen!

Heeft uw geliefde naast een vurige passie voor u ook een ongekende passie voor koken? Verras hem of haar dan met een culinair Valentijnsgeschenk op 14 februari! Bent u nog op zoek naar inspiratie? Geen nood! Voor Valentijn hebben wij 14 rode kookproducten geselecteerd waarop u tot en met vrijdag 14 februari 14% Valentijnskorting krijgt! Ontdek ze hier allemaal! 

Geniet tot en met 14 februari van 14% Valentijnskorting op 14 producten!

Wegenwerken vanaf 6 januari 2020

Vanaf maandag 6 januari tot maximum mei 2020 (afhankelijk van de weersomstandigheden) wordt een nieuw kruispunt aangelegd op de N391 Oudenaardsesteenweg ter hoogte van onze bedrijvenzone De Pluim zodat het verkeer veilig onze bedrijventerrein zal kunnen in- en uitrijden. Tijdens deze wegenwerken blijven wij steeds bereikbaar. Meer info over deze wegenwerken en over de omleidingsroutes vindt u hier! 

Wij blijven bereikbaar tijdens de wegenwerken!

Gesloten op donderdag 2 januari wegens stocktelling

Op donderdag 2 januari 2020 zullen onze showroom & onze kantoren uitzonderlijk gesloten zijn wegens onze jaarlijkse stocktelling. Vanaf vrijdag 3 januari 2020 bent u opnieuw van harte welkom vanaf 9u! 

Wij zijn terug open vanaf vrijdag 3 januari om 9u

Cadeau inspiratie nodig voor hem?

Is uw man, uw geliefde, uw verloofde, uw hartsvriend, uw papa, uw grootvader of uw zoon een man met een passie voor koken en bent u op zoek naar een leuk & origineel eindejaarscadeau om hem te verrassen? Laat u dan inspireren door onze lijst aan cadeautips die wij speciaal opgemaakt hebben voor hem! Ontdek ze snel in dit blogbericht!   

Ontdek hier enkele culinaire cadeautips voor hem!

Cadeau inspiratie nodig voor haar?

Is uw vrouw, uw geliefde, uw verloofde, uw hartsvriendin, uw mama, uw grootmoeder of uw dochter een dame met een passie voor koken en bent u op zoek naar een leuk & origineel eindejaarscadeau om haar te verrassen? Laat u dan inspireren door onze lijst aan cadeautips die wij speciaal opgemaakt hebben voor haar! Ontdek ze snel in dit blogbericht!   

Ontdek hier enkele culinaire cadeautips voor haar!
Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10