Nieuws

Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10

BBQ-Workshop Big Green Egg op zaterdag 2 juni

Bent u al jaren zo'n fervente EGGhead die alles volgt wat met Big Green Egg te maken heeft & ook zo'n keramisch eivormig groengekleurd barbecuewondertje in huis hebt? Of heeft u al veel stomende lofzangen gehoord over deze stijlvolle houtskoolbarbecues en zou u graag eens kennis maken met de culinaire topprestaties van deze Green Egg's? Dan hebben wij een nieuwtje heet van de naald! Op zaterdag 2 juni organiseren wij immers opnieuw een Big Green Egg BBQ-workshop! Lees hier verder! 

Schrijf u snel in voor deze BBQ-workshop van Big Green Egg!

Neus rond op onze OpenGEURdagen op 21 & 22 april!

Elk jaar organiseren we met Dupont’s KOOKboetiek een thematisch voorjaarsevenement waarbij één of meerdere aspecten van het koken centraal staan. Na de Pannendagen, de HutsePOT-up, Boyz & Grillz, The Knife Party en de Summer Vibes, focussen we ons dit jaar op de culinaire geuren en lanceerden we een nieuw concept, namelijk de OpenGEURdagen.Wij nodigen u dan ook van harte uit om op zaterdag 21 & zondag 22 april de sfeer te komen opsnuiven tijdens onze OpenGEURdagen!  

Kom de sfeer opsnuiven tijdens ons geurige voorjaarsevenement!

Geniet van 11% Aprilse Grill Korting op onze BBQ's!

Bij Dupont’s Kookboetiek houden wij van grillen in alle betekenissen van het woord. Ook wij hebben af & toe een onverklaarbaar grilletje. Daarom pakken we uit met onze Aprilse Grill Korting en geven wij nu eens geen 10% maar 11% korting op al onze barbecues, de hele maand april. Dus als u een nieuwe grill wil, kom dan zeker langs in april! Wilt u meer weten over deze unieke & tijdelijke Aprilse Grill Korting? Klik dan hier! 

Profiteer de hele maand april van 11% korting op onze BBQ's!

Kookworkshop met de KitchenAid Cookprocessor op 26 mei

Heeft u thuis al zo'n stijlvolle Cookprocessor van KitchenAid staan & wilt u er nog wat extra over leren? Of overweegt u de aankoop van dit revolutionaire alles-in-één-apparaat  en zou u graag de oneindige mogelijkheden van dit multifunctionele keukentoestel ontdekken? Dan hebben wij topnieuws voor u! Op zaterdag 26 mei 2018 organiseren wij tussen 9 en 13 uur een kookworkshop met de Artisan Cookprocessor! Schrijf u snel in want de plaatsen zijn beperkt!  

Schrijf u snel in voor deze interactieve Cookprocessor kookworkshop!

Workshops met de KitchenAid Blenders op 23 juni

Bent u al enige tijd een trotse bezitter van één van de iconische KitchenAid blenders en zou u graag te weten komen of u alle mogelijkheden van uw keukenapparaat gebruikt? Of overweegt u om zo'n krachtige en stijlvolle blender van KitchenAid aan te kopen & zou u graag ontdekken wat u zoal met dit toestel kan bereiden? Schrijf u dan in voor één van onze kookworkshops met de KitchenAid blenders die doorgaan op zaterdag 23 juni. Meer info? Klik hier!  

Schrijf u in voor één van onze 2 workshops met de KitchenAid Blenders!

Workshop KitchenAid Standmixers & Accessoires op 15 september!

Behoort u al tot één van de gelukkigen die in het bezit is van zo'n multifunctionele KitchenAid standmixer & zou u graag meer te weten komen over uw keukentoestel & de mogelijke opzetstukken? Of droomt u al lang van zo'n iconische standmixer en zou u graag alle voordelen van dit topproduct ontdekken? Schrijf u dan in voor onze interactieve kookworkshop met de KitchenAid standmixer en zijn accessoires die doorgaat op zaterdag 15 september van 9 tot 13u in onze Kookboetiek. Meer info? Klik hier!  

Schrijf u snel in voor deze interactieve Standmixer kookworkshops!

De hele maand maart -15% op alle taartvormen!

Voor ons is de maart dé maand van de taart! Daarom geniet u vanaf donderdag 1 maart 2018 tot en met zaterdag 31 maart 2018 van 15% korting op al onze taartvormen! Bent u ook zo'n fan van een heerlijke zelfgebakken fruit- of chocoladetaart? Kom dan in onze Kookwinkel langs in de maand maart & geniet van 15% korting op de zo'n bakvorm voor uw taart! 

Voor ons is maart de maand van de taart!

Nieuwe demo "Gezond Koken" met Natalie Mylle op 21 maart 2018 (VOLZET)

Na de succes van haar vorige kookdemo's rond gezond koken, zijn wij fier om u te melden dat er in maart opnieuw een kookdemo op het menu staan met Natalie Mylle. Tijdens deze interessante kookdemo's leert Nathalie Mylle u hoe u met een gezonde voedings- & kookstijl uw algemene levenstijl kan opkrikken & gezonder maken. Eén van de vele aspecten van een gezonde levenstijl, is aandacht schenken aan een gezonde voedings- en kookstijl. Bepaalde voedingsstoffen zorgen immers voor een betere functionering van uw lichaam en uw organen. Wilt u graag één van haar demonstraties bijwonen? Schrijf u dan in voor deze kookdemo van Natalie Mylle die doorgaat op woensdag 21 maart 2018 van 19u tot 21u30 in onze Kookboetiek te Kortrijk. Meer info vindt u hier! 

Schrijf u snel in voor deze Vitamylle-demo rond gezond koken!

Valentijnsactie: -20% op alle potten met deksels!

In het liefdevolle licht van Valentijn geloven wij ook rotsvast in het feit dat er op elk potje een dekseltje past. Net daarom pakken wij uit met een Valentijnsactie waar u ongetwijfeld stapelverliefd op zal zijn! Vanaf woensdag 7 februari tot en met woensdag 14 februari krijgt u immers 20% korting op alle potten met deksel! Als u daarenboven tussen 7 en 14 februari iets koopt in onze kookwinkel, maakt u daarenboven kans op een unieke hartvormige cocotte van Le Creuset ter waarde van 159 €! 

Geniet vanaf 7 t.e.m. 14 februari van 20% korting op alle potten met deksel!

Workshop slijp- & snijtechnieken Kai op zaterdag 17 maart (VOLZET)

Wilt u graag weten hoe u uw keukenmessen het beste slijpt? Of zou u graag te weten komen hoe u uw mes het beste hanteert? Dan hebben wij topnieuws voor u! Op zaterdag 17 maart 2018 komen twee experts van het Japanse messenmerk Kai langs om u alles te leren over hoe u uw messen efficiënt slijpt & hanteert voor het beste snijresultaat. Lees hier meer over deze interessante workshop rond slijp- & snijtechnieken! 

Ontdek hoe u uw messen slijpt & hanteert!
Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10