Nieuws

Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10

Gratis privé workshop bij aankoop van Kenwood Cooking Chef!

Twijfelt u al lang om zo'n Cooking Chef alles-in-één-keukenmachine met inductietechnologie die kan mengen, kneden, kloppen, roeren én koken tegelijk in huis te halen? Wacht dan niet langer & profiteer van deze ongeziene actie! Als u vanaf 1 maart 2019 tot en met 31 mei 2019 een Cooking Chef van Kenwood aankoopt, krijgt u er gratis een privé workshop van anderhalf uur met een Cooking Chef expert bij! 

Geniet van deze unieke actie die loopt vanaf 1 maart t.e.m. 31 mei 2019

Gezocht: Commerciële Medewerker Binnendienst (M/V)

Bent u op zoek naar verse potgrond waarin u verder kan groeien? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Om ons team te versterken zijn wij op heden op zoek naar een commerciële medewerker binnendienst (m/v) fulltime of parttime (4/5). Ontdek hier meer over deze vacature en stuur uw motivatiebrief en curriculum vitae snel door! 

Bent u op zoek naar verse POTgrond om verder in te groeien?

Gratis demo met de Kenwood Cooking Chef op 9 maart!

Heeft u thuis zo'n multifunctionele Cooking Chef van Kenwood staan en wenst u graag wat extra tips? Of wilt u meer te weten komen over deze alles-in-één-keukenmachine met inductietechniek die kan mengen, kneden, kloppen, roeren en koken tegeljik? Kruis dan zeker zaterdag 9 maart 2019 aan in uw agenda want van 10 tot 16u organiseren wij in onze Kookboetiek te Kortrijk een doorlopende gratis bakdemonstratie met deze Kenwood Cooking Chef onder begeleiding van een professionele demochef! Het ideale moment om meer te ontdekken over dit toptoestel!  

Kom op zaterdag 9 maart van 10 tot 16u naar de gratis doorlopende demo!

Workshop met de KitchenAid Blenders op 6 april

Behoort de iconische KitchenAid blender tot uw kleurrijke keukenassortiment en zou u graag ontdekken of u alle culinaire geheimen van dit keukentoestel al ontrafeld heeft? Of twijfelt u al enige tijd om zo'n krachtige en stijlvolle blender van KitchenAid aan te schaffen & zou u graag kennis maken met de mogelijkheden van dit apparaat? Schrijf u dan in voor onze workshop met de KitchenAid blenders die doorgaat op zaterdag 6 april in de voormiddag. Meer info? Klik hier!  

Schrijf u in voor deze workshop die doorgaat van 10 tot 12u!

Workshop met KitchenAid Standmixer & Green Egg op 4 mei!

Staat er thuis op uw keukenaanrecht ook al zo'n retro Artisan Standmixer van KitchenAid te blinken & buiten op het terras eventueel ook zo'n keramische groen BBQ-eitje van Big Green Egg? Dan hebben wij een specialleke voor u in petto! Op zaterdag 4 mei organiseren wij in onze Kookboetiek immers een culinaire workshop waarbij we gerechten bereiden met de iconische Standmixers van KitchenAid en afwerken op de Big Green Egg houtskoolBBQ's. Meer info over deze workshop vindt u hier!  

Schrijf u in voor deze kookworkshop die doorgaat van 9u30 tot 13u30!

Workshop met de KitchenAid Cookprocessor op 25 mei 2019

Heeft u thuis al zo'n multifunctionele Artisan Cookprocessor van KitchenAid staan & zou u graag te weten komen of u alle mogelijkheden van dit toptoestel gebruikt? Of overweegt u de aankoop van dit revolutionaire alles-in-één-apparaat  en zou u graag kennismaken met de culinaire prestaties van dit stijlvolle keukentoestel? Noteer dan alvast zaterdag 25 mei met stip in uw agenda want dan organiseren wij een kookworkshop met deze Artisan Cookprocessor van KitchenAid. 

Schrijf u snel in voor deze 4 uur durende kookworkshop!

BBQ-Workshop Big Green Egg op zaterdag 15 juni

Bent u al jaren zo'n fervente EGGhead die alles volgt wat met Big Green Egg te maken heeft & ook zo'n keramisch eivormig groengekleurd barbecuewondertje in huis hebt? Of heeft u al veel stomende lofzangen gehoord over deze stijlvolle houtskoolbarbecues en zou u graag eens kennis maken met de culinaire topprestaties van deze Green Egg's? Dan hebben wij een nieuwtje heet van de naald! Op zaterdag 15 juni 2019 organiseren wij immers opnieuw een Big Green Egg BBQ-workshop! Lees hier verder! 

Schrijf u snel in voor deze Big Green Egg workshop!

Ofyr BBQ-workshop op 29 juni 2019

Heeft u thuis zo'n stijlvolle terrashaard van Ofyr staan waarop u al enkele keren de heerlijkste gerechten bereid heeft en zou u graag uw vrienden & familie nog eens verrassen met wat culinaire nieuwigheden? Of heeft u dit design cortenstalen vuur- & grilltoestel al eens zien staan & zou u graag ontdekken welke culinaire prestaties zo'n Ofyr levert? Dan hebben wij goed nieuws voor u want op zaterdag 29 juni organiseren wij vanaf 9u30 tot 13u30 een workshop met deze Ofyr terrashaard! 

Schrijf u snel in voor deze vurige workshop die doorgaat van 9u30 tot 13u30

Geniet van 10% Valentijnskorting & win een Plantui!

In de aanloop naar het Valentijnsfeest op donderdag 14 februari, willen wij Cupido een handje helpen om de passie te laten bloeien & de liefde te laten groeien! Verras uw geliefde met een culinair liefdesgeschenkje en geniet vanaf donderdag 7 februari tot en met donderdag 14 februari van 10% op al ons kookgerei (uitgezonderd op keukenelektro & Ofyrproducten). Als u langskomt naar onze liefdevolle kookwinkel, maakt u daarenboven kans op 1 van de 2 te winnen Plantui Smart Gardens! Meer info over deze geliefde acties vindt u hier!  

Profiteer van 7 tot en met 14 februari van 10% Valentijnskorting op ons kookgerei!

Wij verpotten eind 2019 naar De Pluim in Zwevegem!

Door de continue groei van ons assortiment aan professioneel kookmateriaal, begon ons potje de laatste tijd op onze huidige vertrouwde locatie aan 't Hoge te Kortrijk overvol te geraken & zelfs af en toe over te koken. Na lang & intensief zoekwerk is ons oog uiteindelijk gevallen op een prachtig en vruchtbaar stukje potgrond waar ons bedrijf de volgende jaren verder kan in groeien en bloeien. Wij zijn dan ook enorm fier om u te mogen melden dat wij tegen eind 2019 zullen verpotten naar bedrijventerrein De Pluim in Zwevegem. 

Wilt u meer te weten komen over ons nieuw stukje potgrond? Klik hier!
Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10