Nieuws

Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10

Kom kerstshoppen bij Dupont's KOOKboetiek!

Bij Dupont’s KOOKboetiek kijken we jaarlijks reikhalzend uit naar de feestelijke decembermaand en rollen wij voor u letterlijk & figuurlijk de rode loper uit om u te laten proeven en genieten van de eindejaarsperiode. Bent u op zoek naar het perfecte kookmateriaal om de lekkerste eindejaarsgerechten op de feestdis te toveren of zou u uw vrienden of familie graag verrassen met een leuk culinair kerstcadeautje? Kom dan zéker langs bij onze kookwinkel die wij voor de gelegenheid opnieuw in een sfeervol & feeëriek eindejaarskleedje gestoken hebben!   

In december zijn wij bijna elke dag open, ook op zondag!

Ontdek onze gratis kookdemonstraties in december!

Tijdens de eindejaarsperiode verrassen wij u traditioneel met tal van leerrijke demonstraties van een aantal grote merken uit de culinaire sector. Tijdens deze demonstraties laten professionele demochefs u niet alleen kennis maken met nieuwe kookartikelen maar kan u ook diverse nieuwe kookideetjes opdoen voor het eindejaarsmenu. Alle demonstraties zijn volledig gratis en gaan doorlopend door in onze Kookboetiek van 11 uur ’s morgens tot 17 uur ’s avonds. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende demonstraties. Wij kijken alvast uit naar uw komst! 

Gratis demonstraties van Ofyr, KitchenAid, Fritel en GreenPan!

Veiling Kunst op Panvas ten voordele van 'de branding vzw'

Ook dit jaar doet onze Kookboetiek mee aan De Warmste Week en zetten wij ons in voor het goede doel. Dit jaar organiseren wij zelf een ware kunstveiling! De leden van het Seniorencentrum van vzw 'de branding' hebben immers oude braadpannen beschilderd die wij ingezameld hadden bij onze klanten. Deze kunstpannen worden nu via 2dehands.be geveild ten voordele van 'de branding' vzw! De actie werd opgedoopt tot "Panvas Art 4 Life" en loopt vanaf nu tot en met 23 december 2017! 

Onze Kookboetiek steunt De Warmste Week en organiseert een veiling van kunstpannen!

Profiteer tot 31 december van de eindejaarspromoties van Demeyere!

Bent u al altijd een grote fan geweest van het kwalitatief hoogstaande kookgerei van topmerken zoals Demeyere, Zwilling, Cuisipro en Staub? Zou u graag uzelf trakteren op een leuk eindejaarscadeautje of wil u uw vrienden of familie verrassen met zo'n prachtig kookartikel van één van deze merken? Neem dan een kijkje in hun eindejaarsfolder & profiteer van één van hun spetterende eindejaarspromoties die lopen vanaf nu tot en met 31 december 2017! 

Doorblader de eindejaarsfolder van Demeyere, Cuisipro, Zwilling en Staub hier online!

Profiteer tot 1 januari van de talrijke Le Creuset promoties!

Bent u al altijd verliefd geweest op het kwalitatief hoogstaande kookmateriaal van het Franse topmerk Le Creuset met hun typische design? Zou u uw vrienden of familie graag plezier doen met een nieuwe cocotte voor de eindejaarsfeesten of heeft u een nieuwe braadpan of tajine nodig om een feestelijk eindejaarsmenu klaar te maken? Neem dan eens in een kijkje in de talrijke promoties die Le Creuset tot en met 1 januari 2018 aanbiedt op hun brede gamma aan kookmaterialen. 

Ontdek hier de promos op de stoofpotten, pannen, tajines & andere kookgerei van Le Creuset

Profiteer van de prachtige KitchenAid eindejaarpromoties!

Bent u al altijd een notoire liefhebber geweest van de kwalitatief hoogstaande keukentoestellen van KitchenAid met hun typische retro design? Wilt u al lang zo'n stijlvolle Artisan standmixer aanschaffen of zou u uw vrienden & familie tijdens de eindejaarsfeesten graag verrassen met zo'n Cookprocessor alles-in-één-keukenapparaat waarmee u werkelijk alles gemakkelijk kan klaarmaken? Profiteer dan van de eindejaarspromoties van het topmerk KitchenAid! 

Ontdek de promoties op de Artisan Standmixer en de Cookprocessor!

Gebruik uw oude pan als kortingscouPAN in november!

Zijn uw pannen dringend aan vervanging toe of puilt uw pannenlade uit van de oude pannen die u de laatste jaren niet meer gebruikt hebt? Profiteer dan van onze fantastische inruilactie die wij organiseren vanaf 1 tot en met 30 november 2017. Breng uw oude pan binnen & krijg 15% korting bij aankoop van een gloednieuwe pan! Kuis dus snel eens uw pannenlade uit & kom tijdens de maand november langs bij onze Kookboetiek! 

Breng uw oude pan binnen & krijg 15% korting bij aankoop van een nieuwe pan

De BBQ-Academy organiseert een Ofyr workshop bij ons op 9 november!

Op donderdagavond 9 november organiseert de BBQ-Academy een barbecueworkshop over de Ofyr! Deze interessante kookworkshop zal doorgaan van 18u30 tot 21u30 aan onze Kookboetiek te Kortrijk. Tijdens deze workshop zal een professionele barbecue chef samen met u tal van heerlijke gerechten klaarmaken op de outdoor cooking toestellen van Ofyr. Bent u een BBQ liefhebber of bent u al eigenaar van zo'n prachtige Ofyr? Schrijf u dan snel in!   

Schrijf u snel in voor deze 3 uur durende Ofyr BBQ-workshop!

Showcookingdemo Indoor Grilling met Peter de Clercq op 23 november

Bent u ook een echte doorwinterde grillfan en zou u graag nog wat extra tips en tricks leren van een échte grillmaster? Kruis dan zeker donderdagavond 23 november 2017 aan in uw agenda! Niemand minder dan Peter de Clercq, gerenommeerd chefkok van Restaurant Elckerlyc, voormalig Wereldkampioen BBQ en schrijver van talrijke boeken voor "outdoorchefs" komt een showcookingdemonstratie geven met als centraal thema "Indoor grilling"! Lees hier meer over deze grillige demo & schrijf u snel in!     

Leer alles over indoor grilling dankzij Peter de Clercq op 23/11

Superactie op alle porseleinen servies van Villeroy & Boch!

Bent u op zoek naar nieuw servies? Dan hebben wij een actie die u zéker zal interesseren! Vanaf nu tot en met 31 oktober 2017 krijgt u immers 20% korting op alle porseleinen servies van het topmerk Villeroy & Boch! Deze actie is geldig op alle servieslijnen, inclusief op de nieuwigheden!  

T.e.m. 31/10 krijgt u 20% korting op alle servies van Villeroy & Boch!
Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10