Nieuws

Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10

Bewonder de unieke Fissler pot met 270 diamanten!

Wilt u graag eens één van de meeste unieke kookpotten ter wereld van dichtbij bewonderen? Kom dan snel eens langs in onze gloednieuwe showroom want vanaf zaterdag 9 november tot en met zaterdag 16 november hebben wij de eer om een héél bijzondere kookpot van Fissler te mogen exposeren. Het gaat om een unieke inox kookpot die bekleed is met maar liefst 270 diamanten. Een pièce de résistance zonder gelijke die u écht eens moet gezien hebben!  

Kom deze kookpot bewonderen tot en met 16 november!

4+4 actie op de Essence glazen van Iittala tot en met 31 december 2019

De fantastische 4+4 actie die het Finse designmerk Iittala de laatste twee jaar tijdens de eindejaarsperiode organiseerde op de prachtige rode & witte wijnglazen van de moderne Essence reeks, is terug van weggeweest en wordt nu zelf uitgebreid naar de bier- & champagneglazen van de Essence reeks! Vanaf 1 november 2019 tot en met 31 december 2019 (of zolang de voorraad strekt) ontvangt u bij aankoop van 4 Essence glazen (witte wijn, rode wijn, bier of champagne), opnieuw 4 dezelfde glazen gratis! Laat deze actie niet aan uw neus voorbijgaan & profiteer nu van deze tijdelijke toppromotie! 

Bij aankoop van 4 Essence glazen, krijgt u 4 dezelfde glazen gratis!

Ontvang tot eind november een bon van 20€ bij elke aankoop!

Staat u net zoals ons te trappelen tot de feeërieke eindejaarsperiode begint? Kijkt u uit naar de sfeervolle decoratie & de gezellige tafelmomenten of verlangt u vooral om uw kerstcadeautjes in ontvangst te nemen & te openen? Als u bij deze laatste categorie hoort, kom dan zeker in de maand november eens langs in onze gloednieuwe showroom want dit jaar wilden wij graag bij de eersten zijn om u een verrassend kerstcadeau te schenken. Daarom ontvangt u vanaf nu tot eind november bij elke aankoop een cadeauvoucher van 20 €! Ontdek hier meer over dit vervroegde kerstgeschenk! 

Kom in november uw allereerste kerstcadeau halen!

Wij zijn sinds 1 oktober verhuisd naar Pluim 5 in Zwevegem!

Door de continue groei van ons assortiment aan professioneel kookmateriaal, begon ons potje de laatste tijd op onze huidige vertrouwde locatie aan 't Hoge te Kortrijk overvol te geraken & zelfs af en toe over te koken. Na lang & intensief zoekwerk is ons oog uiteindelijk gevallen op een prachtig en vruchtbaar stukje potgrond waar ons bedrijf de volgende jaren verder kan in groeien en bloeien. Wij zijn dan ook enorm fier om u te mogen melden dat wij sinds 1 oktober 2019 verhuisd zijn naar een gloednieuw gebouw op Pluim 5 te Zwevegem. 

Wilt u meer te weten komen over onze nieuwe locatie? Klik hier!

Dupont's Kookboetiek wordt Dupont Foodie

Sinds 1 oktober 2019 hebben wij wegens plaatsgebrek onze vertrouwde locatie op 't Hoge 98 te Kortrijk ingeruild voor een adembenemende & gloednieuwe vestiging op Pluim 5 te Zwevegem. Deze verhuis ging daarnaast gepaard een gedaanteverwisseling van ons logo & onze huisstijl

Nieuwe naam, nieuw logo, zelfde winkel, zelfde service, zelfde team!

Gratis demo met Bamix staafmixers op zaterdag 23 november!

Bent u al enige tijd de trotse bezitter van zo'n veelzijdige Bamix Swissline staafmixer & zou u graag nog extra tips en tricks meekrijgen zodat u alle mogelijkheden van dit toptoestel optimaal kan benutten? Of heeft u al veel positieve zaken gehoord over deze Bamix staafmixers maar zou u graag eerst eens van dichtbij kennis willen maken met de gerenommeerde culinaire topprestaties alvorens u deze mixer wil toevoegen aan uw kookarsenaal? Noteer dan alvast zaterdag 23 november met stip in uw agenda want dan organiseert Bamix een gratis demo in onze gloednieuwe showroom! 

Kom naar de gratis doorlopende demonstratie van 10 tot 17u!

Profiteer nu van onze koopjes!

Aangezien onze firma op de huidige locatie uit zijn voegen barstte, werd het hoog tijd om ons te verpotten & zijn Dirk en Sarah Dupont op zoek gegaan naar nieuwe vruchtbare potgrond om verder in te groeien. Zij vonden een prachtige nieuwe locatie aan De Pluim 5 te Zwevegem (vlakbij Evolis) waar wij op 1 oktober 2019 intrekken. Om de verhuislast te verlichten, organiseren wij daarom vanaf 1 juli 2019 tot en met 21 september 2019 een ongeziene koopjesperiode met kortingen tot -50%! Ontdek hier meer over deze koopjes! 

Geniet van 1 juli t.e.m. 21 september van kortingen tot -50%!

Vanaf 23 t.e.m. 30 september zijn wij gesloten wegens verhuis!

Na 35 jaar trekken wij eind september 2019 voorgoed de deuren van onze vertrouwde gebouwen op 't Hoge 98 te Kortrijk achter ons toe & beginnen wij op dinsdag 1 oktober 2019 aan een nieuw hoofdstuk in een gloednieuwe vestiging op Pluim 5 te Zwevegem. Omdat wij alle helpende handen kunnen gebruiken tijdens onze verhuis, zullen wij uitzonderlijk gesloten zijn vanaf maandag 23 september tot en met maandag 30 september 2019.  

Vanaf 1 oktober 2019 vindt u ons op Pluim 5 te Zwevegem!

Wij blijven de ganse zomer open!

Het is eindelijk zover, de periode waar we jaarlijks reikhalzend naar uitkijken is aangebroken: de zomervakantie! Trekt u er op uit of geniet u liever van een "Staycation"? Wat u ook doet, wij wensen u een deugddoende vakantie toe! Bent u nog op zoek naar een BBQ, wat kookmateriaal, glazen of servies voor één van uw zomergerechtjes of gezellige zomeravondjes? Geen nood! Onze Kookboetiek blijft ook tijdens de zomermaanden open! Enkel op O.L.V. Hemelvaart (donderdag 15 augustus) zal onze winkel uitzonderlijk gesloten zijn!  

Onze deuren staan ook in juli & augustus wagenwijd open voor u!

10% Vaderdagkorting op ons kookgerei!

Schort er iets aan uw papa? Dan is het hoog tijd om hem voor Vaderdag te verrassen met een origineel geschenk! Is uw papa een gepassioneerde hobbykok of toont hij graag zijn barbecuekunsten? Kan uw papa genieten van een heerlijke Gin, een pittig glaasje Whisky of een verfrissend glaasje wijn? Kom dan tussen vrijdag 31 mei en zaterdag 8 juni eens langs in onze sfeervolle kookwinkel, ontdek ons uitgebreide gamma aan kook- & keukenmateriaal waarmee u uw papa kan verrassen en profiteer van onze 10% Vaderdagkorting! 

Profiteer tot en met 8 juni van deze 10% Papakorting
Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10