Blender KENWOOD - SPM060WG - 0,6l Blend-X tract Sport

Blender KENWOOD - SPM060WG - 0,6l Blend-X tract Sport
€ 49,99
Maak een detoxsap, groene of fruitige smoothie klaar in een handomdraai. Drinkt u eens graag een lekkere groene of fruitige smoothie? Wilt u de drinkfles meenemen onderweg naar de fitness of zelfs naar het werk? Dan wordt de Blender Blend-Xtract Sport SMP060WG van Kenwood zeker uw ideale sapjesmaker.

Geniet met volle teugen van een snelgemaakte smoothie, fitness of detox-sapje dankzij de Blender Blend-Xtract Sport SMP060WG van Kenwood. Het enige wat u nodig heeft zijn lekkere ingrediënten en powerfoods om in de blender te doen!

De ingrediënten worden rechtstreeks gemixt in de mengbeker waardoor u na de bereiding enkel het deksel hoeft op te draaien. De gemaakte proteïne smoothie kan u onmiddellijk meenemen naar de fitness of uw ontbijtshake kan u lekker opdrinken onderweg naar het werk.

Geef een extra boost aan uw fitnessplan met de Blender Blend-Xtract Sport SMP060WG van Kenwood. Door deze blender kan u gemakkelijk en snel het gewenste sapje of proteïne smoothie rechtstreeks klaarmaken in de mengbeker en onmiddellijk meenemen naar de fitness. U kan volop experimenteren met verscheidene soorten groenten, fruit en superfoods.

De Blender Blender Blend-Xtract Sport SMP060WG van Kenwood heeft twee drinkflessen die gemaakt zijn uit BPA-vrije en Tritan™ materialen. Bovendien is het uitgerust met twee snelheden en een Pulse-functie zodat u met alle gemak fruit, noten en zaden kan blenden.
Quantity:
+ -
In winkelwagen
Favoriet

Algemeen

Ref:23724
Merk:KENWOOD
Lengte (mm):145
Breedte (mm):145
Hoogte (mm):360
Inhoud:0,6 l
Zoom