Activiteiten

Dupont's Kookboetiek organiseert maandelijks interactieve workshops en gratis demonstraties met de diverse kookartikelen en keukentoestellen uit ons uitgebreide assortiment. We willen immers onze kookpassie delen met u & u alle noodzakelijke informatie geven zodat u ten volle kan genieten van uw kookartikelen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle geplande activiteiten. 

De kookdemonstraties zijn volledig gratis en vinden meestal doorlopend plaats van 11u tot 17u in onze Kookboetiek. Voor de kookworkshops vragen wij een kleine deelnameprijs en zijn de inschrijvingen beperkt. Inschrijven voor één van onze workshops kan via een mailtje met uw gegevens en de naam van de workshop naar info@kookboetiek.be

BBQ-Workshop Big Green Egg op zaterdag 2 juni

Bent u al jaren zo'n fervente EGGhead die alles volgt wat met Big Green Egg te maken heeft & ook zo'n keramisch eivormig groengekleurd barbecuewondertje in huis hebt? Of heeft u al veel stomende lofzangen gehoord over deze stijlvolle houtskoolbarbecues en zou u graag eens kennis maken met de culinaire topprestaties van deze Green Egg's? Dan hebben wij een nieuwtje heet van de naald! Op zaterdag 2 juni organiseren wij immers opnieuw een Big Green Egg BBQ-workshop! Lees hier verder! 

Schrijf u snel in voor deze BBQ-workshop van Big Green Egg!

Neus rond op onze OpenGEURdagen op 21 & 22 april!

Elk jaar organiseren we met Dupont’s KOOKboetiek een thematisch voorjaarsevenement waarbij één of meerdere aspecten van het koken centraal staan. Na de Pannendagen, de HutsePOT-up, Boyz & Grillz, The Knife Party en de Summer Vibes, focussen we ons dit jaar op de culinaire geuren en lanceerden we een nieuw concept, namelijk de OpenGEURdagen.Wij nodigen u dan ook van harte uit om op zaterdag 21 & zondag 22 april de sfeer te komen opsnuiven tijdens onze OpenGEURdagen!  

Kom de sfeer opsnuiven tijdens ons geurige voorjaarsevenement!

Kookworkshop met de KitchenAid Cookprocessor op 26 mei

Heeft u thuis al zo'n stijlvolle Cookprocessor van KitchenAid staan & wilt u er nog wat extra over leren? Of overweegt u de aankoop van dit revolutionaire alles-in-één-apparaat  en zou u graag de oneindige mogelijkheden van dit multifunctionele keukentoestel ontdekken? Dan hebben wij topnieuws voor u! Op zaterdag 26 mei 2018 organiseren wij tussen 9 en 13 uur een kookworkshop met de Artisan Cookprocessor! Schrijf u snel in want de plaatsen zijn beperkt!  

Schrijf u snel in voor deze interactieve Cookprocessor kookworkshop!

Workshops met de KitchenAid Blenders op 23 juni

Bent u al enige tijd een trotse bezitter van één van de iconische KitchenAid blenders en zou u graag te weten komen of u alle mogelijkheden van uw keukenapparaat gebruikt? Of overweegt u om zo'n krachtige en stijlvolle blender van KitchenAid aan te kopen & zou u graag ontdekken wat u zoal met dit toestel kan bereiden? Schrijf u dan in voor één van onze kookworkshops met de KitchenAid blenders die doorgaan op zaterdag 23 juni. Meer info? Klik hier!  

Schrijf u in voor één van onze 2 workshops met de KitchenAid Blenders!

Workshop KitchenAid Standmixers & Accessoires op 15 september!

Behoort u al tot één van de gelukkigen die in het bezit is van zo'n multifunctionele KitchenAid standmixer & zou u graag meer te weten komen over uw keukentoestel & de mogelijke opzetstukken? Of droomt u al lang van zo'n iconische standmixer en zou u graag alle voordelen van dit topproduct ontdekken? Schrijf u dan in voor onze interactieve kookworkshop met de KitchenAid standmixer en zijn accessoires die doorgaat op zaterdag 15 september van 9 tot 13u in onze Kookboetiek. Meer info? Klik hier!  

Schrijf u snel in voor deze interactieve Standmixer kookworkshops!

Nieuwe demo "Gezond Koken" met Natalie Mylle op 21 maart 2018 (VOLZET)

Na de succes van haar vorige kookdemo's rond gezond koken, zijn wij fier om u te melden dat er in maart opnieuw een kookdemo op het menu staan met Natalie Mylle. Tijdens deze interessante kookdemo's leert Nathalie Mylle u hoe u met een gezonde voedings- & kookstijl uw algemene levenstijl kan opkrikken & gezonder maken. Eén van de vele aspecten van een gezonde levenstijl, is aandacht schenken aan een gezonde voedings- en kookstijl. Bepaalde voedingsstoffen zorgen immers voor een betere functionering van uw lichaam en uw organen. Wilt u graag één van haar demonstraties bijwonen? Schrijf u dan in voor deze kookdemo van Natalie Mylle die doorgaat op woensdag 21 maart 2018 van 19u tot 21u30 in onze Kookboetiek te Kortrijk. Meer info vindt u hier! 

Schrijf u snel in voor deze Vitamylle-demo rond gezond koken!

Workshop slijp- & snijtechnieken Kai op zaterdag 17 maart (VOLZET)

Wilt u graag weten hoe u uw keukenmessen het beste slijpt? Of zou u graag te weten komen hoe u uw mes het beste hanteert? Dan hebben wij topnieuws voor u! Op zaterdag 17 maart 2018 komen twee experts van het Japanse messenmerk Kai langs om u alles te leren over hoe u uw messen efficiënt slijpt & hanteert voor het beste snijresultaat. Lees hier meer over deze interessante workshop rond slijp- & snijtechnieken! 

Ontdek hoe u uw messen slijpt & hanteert!

Kom kerstshoppen bij Dupont's KOOKboetiek!

Bij Dupont’s KOOKboetiek kijken we jaarlijks reikhalzend uit naar de feestelijke decembermaand en rollen wij voor u letterlijk & figuurlijk de rode loper uit om u te laten proeven en genieten van de eindejaarsperiode. Bent u op zoek naar het perfecte kookmateriaal om de lekkerste eindejaarsgerechten op de feestdis te toveren of zou u uw vrienden of familie graag verrassen met een leuk culinair kerstcadeautje? Kom dan zéker langs bij onze kookwinkel die wij voor de gelegenheid opnieuw in een sfeervol & feeëriek eindejaarskleedje gestoken hebben!   

In december zijn wij bijna elke dag open, ook op zondag!

Ontdek onze gratis kookdemonstraties in december!

Tijdens de eindejaarsperiode verrassen wij u traditioneel met tal van leerrijke demonstraties van een aantal grote merken uit de culinaire sector. Tijdens deze demonstraties laten professionele demochefs u niet alleen kennis maken met nieuwe kookartikelen maar kan u ook diverse nieuwe kookideetjes opdoen voor het eindejaarsmenu. Alle demonstraties zijn volledig gratis en gaan doorlopend door in onze Kookboetiek van 11 uur ’s morgens tot 17 uur ’s avonds. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende demonstraties. Wij kijken alvast uit naar uw komst! 

Gratis demonstraties van Ofyr, KitchenAid, Fritel en GreenPan!

De BBQ-Academy organiseert een Ofyr workshop bij ons op 9 november!

Op donderdagavond 9 november organiseert de BBQ-Academy een barbecueworkshop over de Ofyr! Deze interessante kookworkshop zal doorgaan van 18u30 tot 21u30 aan onze Kookboetiek te Kortrijk. Tijdens deze workshop zal een professionele barbecue chef samen met u tal van heerlijke gerechten klaarmaken op de outdoor cooking toestellen van Ofyr. Bent u een BBQ liefhebber of bent u al eigenaar van zo'n prachtige Ofyr? Schrijf u dan snel in!   

Schrijf u snel in voor deze 3 uur durende Ofyr BBQ-workshop!