Activiteiten

Dupont's Kookboetiek organiseert maandelijks interactieve workshops en gratis demonstraties met de diverse kookartikelen en keukentoestellen uit ons uitgebreide assortiment. We willen immers onze kookpassie delen met u & u alle noodzakelijke informatie geven zodat u ten volle kan genieten van uw kookartikelen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle geplande activiteiten. 

De kookdemonstraties zijn volledig gratis en vinden meestal doorlopend plaats van 11u tot 17u in onze Kookboetiek. Voor de kookworkshops vragen wij een kleine deelnameprijs en zijn de inschrijvingen beperkt. Inschrijven voor één van onze workshops kan via een mailtje met uw gegevens en de naam van de workshop naar info@kookboetiek.be

De BBQ-Academy organiseert een Ofyr workshop bij ons op 9 november!

Op donderdagavond 9 november organiseert de BBQ-Academy een barbecueworkshop over de Ofyr! Deze interessante kookworkshop zal doorgaan van 18u30 tot 21u30 aan onze Kookboetiek te Kortrijk. Tijdens deze workshop zal een professionele barbecue chef samen met u tal van heerlijke gerechten klaarmaken op de outdoor cooking toestellen van Ofyr. Bent u een BBQ liefhebber of bent u al eigenaar van zo'n prachtige Ofyr? Schrijf u dan snel in!   

Schrijf u snel in voor deze 3 uur durende Ofyr BBQ-workshop!

Showcookingdemo Indoor Grilling met Peter de Clercq op 23 november

Bent u ook een echte doorwinterde grillfan en zou u graag nog wat extra tips en tricks leren van een échte grillmaster? Kruis dan zeker donderdagavond 23 november 2017 aan in uw agenda! Niemand minder dan Peter de Clercq, gerenommeerd chefkok van Restaurant Elckerlyc, voormalig Wereldkampioen BBQ en schrijver van talrijke boeken voor "outdoorchefs" komt een showcookingdemonstratie geven met als centraal thema "Indoor grilling"! Lees hier meer over deze grillige demo & schrijf u snel in!     

Leer alles over indoor grilling dankzij Peter de Clercq op 23/11

Bakworkshops met Kenwood & Lékué in oktober!

Houdt u ervan om 's avonds of in het weekend in uw keuken te duiken om uw familie of vrienden te verrassen met lekkere zelfgemaakte taarten, gebakjes, koekjes of broodjes? Bent u nog op zoek naar nieuwe bakinspiratie of zou u gewoon graag leren hoe u zelf een verrukkelijke cake of een knapperig brood kan maken? Schrijf u dan in voor één van onze twee bakworkshops met de producten van Kenwood en Lékué! Meer info over deze bakworkshops vindt u hier! 

Schrijf u in voor 1 van onze bakworkshops op 7 of 11 oktober

Nieuwe Big Green Egg BBQ-workshops in september!

Heeft u thuis al zo'n prachtige & stijlvolle keramische houtskoolbarbecue van Big Green Egg staan? Of heeft u al veel gehoord over deze groene eivormige BBQ-wondertjes en zou u graag eens letterlijk & figuurlijk proeven van de heerlijke gerechten die u met deze Big Green Egg kan bereiden? Dan is het hoog tijd om u in te schrijven voor één van onze twee populaire barbecue kookworkshops met de Big Green Egg houtskoolBBQ's die door zullen gaan op donderdagavond 14 september en zaterdagvoormiddag 16 september! Meer info? Klik hier! 

Schrijf u nu al in voor één van de workshops op 14 en 16 september!

Gratis BBQ-demo op 10 juni met Oklahoma & Feu du Jardin

Houdt u ook van zo'n heerlijke zomerbarbecue of van gezellig keuvelen op een zomeravond rond een vuurtje? Zou u graag nog wat extra BBQ-ideetjes op doen of bent u gewoon nog op zoek naar het perfecte geschenk voor Vaderdag? Kom dan zeker eens langs op zaterdag 10 juni 2017 tussen 10 en 17 uur bij onze Kookboetiek want buiten zal een BBQ-expert gratis demonstraties geven met de Chuck Wagon van Oklahoma en de terrashaarden (die ook kunnen gebruikt worden als BBQ) van Feu du Jardin!  

Maak kennis met de Chuckwagon van Oklahoma & de Feu du Jardin terrashaarden!

Kom naar onze gratis BBQ-demo op zaterdag 20 mei!

Bent u al voorbereid op het BBQ-seizoen? Nee? Zou u graag nog wat gratis tips & tricks meekrijgen van iemand met jarenlange ervaring in de culinaire sector en met een hart voor onze Kookboetiek? Kom dan zeker eens langs op zaterdag 20 mei van 10 tot 17 uur naar de gratis doorlopende BBQ-demonstratie van niemand minder dan Dirk Dupont, de oprichter van Dupont's KOOKboetiek. 

Kom van 10 tot 17 uur naar de gratis BBQ-demo van Dirk Dupont!

Dagny Ros stelt haar nieuwste kookboek voor bij ons op 11 mei!

Op donderdag 11 mei 2017 hebben wij hoog bezoek in onze Kookboetiek! Niemand minder dan Dagny Ros, u hoogstwaarschijnlijk bekend van Njam TV en VTM Koken, komt naar onze winkel om haar nieuwste kookboek "Easy Nordic" voor te stellen. Tijdens deze voorstelling zal zij haar visie op gezond & simpel koken belichten & u laten proeven van enkele van haar gerechtjes! Schrijf u snel in voor één van de twee sessies want de plaatsen zijn beperkt! Voor de prijs van 35 € krijgt u daarenboven ook haar gesigneerde kookboek & een prachtig sfeerlichtje van iittala!  

Kom op donderdag 11 mei luisteren naar Dagny's visie op gezond koken!

Proef de zomer tijdens onze Kookboetiek Summer Vibes

Bij Dupont’s KOOKboetiek, de mooiste kookwinkel van België waar u werkelijk alles vindt om te kokkerelen, kunnen we niet wachten tot de zomer begint! Daarom organiseren wij op zaterdag 22 & zondag 23 april telkens van 10 tot 18 uur onze Kookboetiek Summmer Vibes waarbij wij u letterlijk & figuurlijk laten proeven van de zomer! Naast gratis demo’s & proeverijen van allerhande topmerken, serveren wij u tal van unieke promoties & maakt u kans op een originele strandstoel! Terwijl de kleinsten zich kunnen uitleven op het springkasteel in de vorm van een varkentje, kan u genieten van een gratis cocktail van La Bodeguita del Medio & live muziek van DJ Descobar in onze zomerse loungebar.

Kom op 22 & 23 april naar onze zomerse opendeurdagen!

Nieuwe workshops "Gezond Koken" met Natalie Mylle op 25 & 26 april (VOLZET)

Na de succes van haar vorige drie kookworkshops rond gezond koken, zijn wij fier om u te melden dat er in april opnieuw twee workshops op het menu staan met Natalie Mylle. Tijdens deze interessante workshops leert Nathalie Mylle u hoe u met een gezonde voedings- & kookstijl uw algemene levenstijl kan opkrikken & gezonder maken. Eén van de vele aspecten van een gezonde levenstijl, is aandacht schenken aan een gezonde voedings- en kookstijl. Bepaalde voedingsstoffen zorgen immers voor een betere functionering van uw lichaam en uw organen. Wilt u graag één van haar workshops bijwonen? Schrijf u dan in voor één van de 2 kookworkshops van Natalie Mylle die doorgaan op dinsdag 25 en woensdag 26 april 2017  telkens van 19u tot 21u45 in onze Kookboetiek te Kortrijk. Meer info vindt u hier! 

Schrijf u in voor 1 van deze Vitamylle-workshops rond gezond koken!

Schrijf u in voor onze Big Green Egg BBQ-workshop in april! (VOLZET)

Hebt u zelf al zo'n prachtige stijlvolle Big Green Egg houtskoolbarbecue staan en zou u uw BBQ-kunsten graag wat verfijnen? Of zou u nu graag eens weten of alle lof die u al gehoord heeft over deze Big Green Egg topBBQ's nu écht klopt? Schrijf u dan in voor één van onze twee Big Green Egg BBQ-workshops die doorgaan op donderdagavond 6 april (volzet!) of zaterdagvoormiddag 8 april (volzet!) in onze Kookboetiek te Kortrijk. Meer info over deze barbecueworkshops vindt u hier! 

Op 6 & 8 april leren wij u alles over de Big Green Egg HoutskoolBBQ's!