Activiteiten

Dupont's Kookboetiek organiseert maandelijks interactieve workshops en gratis demonstraties met de diverse kookartikelen en keukentoestellen uit ons uitgebreide assortiment. We willen immers onze kookpassie delen met u & u alle noodzakelijke informatie geven zodat u ten volle kan genieten van uw kookartikelen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle geplande activiteiten. 

De kookdemonstraties zijn volledig gratis en vinden meestal doorlopend plaats van 11u tot 17u in onze Kookboetiek. Voor de kookworkshops vragen wij een kleine deelnameprijs en zijn de inschrijvingen beperkt. Inschrijven voor één van onze workshops kan via een mailtje met uw gegevens en de naam van de workshop naar info@kookboetiek.be

Extra Workshop KitchenAid Standmixers & Accessoires op 17 november!

Behoort u al tot één van de gelukkigen die in het bezit is van zo'n multifunctionele KitchenAid standmixer & zou u graag meer te weten komen over uw keukentoestel & de mogelijke opzetstukken? Of droomt u al lang van zo'n iconische standmixer en zou u graag alle voordelen van dit topproduct ontdekken? Schrijf u dan in voor onze tweede interactieve kookworkshop met de KitchenAid standmixer en zijn accessoires die doorgaat op zaterdag 17 september van 9u30 tot 13u30 in onze Kookboetiek. Meer info? Klik hier!  

Schrijf u snel in voor deze interactieve Standmixer kookworkshops!

Workshop KitchenAid Standmixers & Accessoires op 15 september!

Behoort u al tot één van de gelukkigen die in het bezit is van zo'n multifunctionele KitchenAid standmixer & zou u graag meer te weten komen over uw keukentoestel & de mogelijke opzetstukken? Of droomt u al lang van zo'n iconische standmixer en zou u graag alle voordelen van dit topproduct ontdekken? Schrijf u dan in voor onze interactieve kookworkshop met de KitchenAid standmixer en zijn accessoires die doorgaat op zaterdag 15 september van 9u30 tot 13u30 in onze Kookboetiek. Meer info? Klik hier!  

Schrijf u snel in voor deze interactieve Standmixer kookworkshops!

Kookworkshop met de KitchenAid Cookprocessor op 20 oktober

Heeft u thuis al zo'n stijlvolle Cookprocessor van KitchenAid staan & wilt u er nog wat extra over leren? Of overweegt u de aankoop van dit revolutionaire alles-in-één-apparaat  en zou u graag de oneindige mogelijkheden van dit multifunctionele keukentoestel ontdekken? Dan hebben wij topnieuws voor u! Op zaterdag 20 oktober 2018 organiseren wij voor de 2de keer dit jaar tussen 9 en 13 uur een kookworkshop met de Artisan Cookprocessor! Schrijf u snel in want de plaatsen zijn beperkt!  

Schrijf u snel in voor deze interactieve Cookprocessor kookworkshop!

Gratis Ofyr demo op zaterdag 9 juni!

Bent u al trotse eigenaar van zo'n fantastische Ofyr cortenstalen terrashaard waarop u heerlijk kan grillen? Of overweegt u al enige tijd om dit prachtig designstuk in huis te halen & zou u er graag nog wat meer over te weten komen? Kom dan op zaterdag 9 juni 2018 langs in onze kookwinkel & geniet van de gratis doorlopende kook- & barbecuedemonstratie van Ofyr! Meer info? Klik hier!  

Kom naar deze gratis BBQ-demo die doorgaat van 11 tot 17u!

Gratis kookdemo met de KitchenAid standmixer op zaterdag 5 mei!

Heeft u zelf al zo'n stijlvolle & multifunctionele Artisan Standmixer van KitchenAid in uw keuken staan en wilt u graag nog meer te weten komen over de oneindige culinaire mogelijkheden van dit keukentoestel of zou u graag ontdekken welke handige opzetstukken er zoal bestaan? Of droomt u al lang van dit iconische toestel van KitchenAid & wilt u graag wat advies inwinnen bij een professionele demochef van dit topmerk? Kom dan langs op onze gratis demo die doorgaat op zaterdag 5 mei! Meer info vindt u hier!   

Kom naar de gratis kookdemo op 5 mei van 11 tot 17u!

BBQ-Workshop Big Green Egg op zaterdag 2 juni

Bent u al jaren zo'n fervente EGGhead die alles volgt wat met Big Green Egg te maken heeft & ook zo'n keramisch eivormig groengekleurd barbecuewondertje in huis hebt? Of heeft u al veel stomende lofzangen gehoord over deze stijlvolle houtskoolbarbecues en zou u graag eens kennis maken met de culinaire topprestaties van deze Green Egg's? Dan hebben wij een nieuwtje heet van de naald! Op zaterdag 2 juni organiseren wij immers opnieuw een Big Green Egg BBQ-workshop! Lees hier verder! 

Schrijf u snel in voor deze BBQ-workshop van Big Green Egg!

Workshop met de KitchenAid Blenders op 23 juni

Bent u al enige tijd een trotse bezitter van één van de iconische KitchenAid blenders en zou u graag te weten komen of u alle mogelijkheden van uw keukenapparaat gebruikt? Of overweegt u om zo'n krachtige en stijlvolle blender van KitchenAid aan te kopen & zou u graag ontdekken wat u zoal met dit toestel kan bereiden? Schrijf u dan in voor onze kookworkshop met de KitchenAid blenders die doorgaat op zaterdag 23 juni in de voormiddag. Meer info? Klik hier!  

Schrijf u in voor één van onze 2 workshops met de KitchenAid Blenders!

Neus rond op onze OpenGEURdagen op 21 & 22 april!

Elk jaar organiseren we met Dupont’s KOOKboetiek een thematisch voorjaarsevenement waarbij één of meerdere aspecten van het koken centraal staan. Na de Pannendagen, de HutsePOT-up, Boyz & Grillz, The Knife Party en de Summer Vibes, focussen we ons dit jaar op de culinaire geuren en lanceerden we een nieuw concept, namelijk de OpenGEURdagen.Wij nodigen u dan ook van harte uit om op zaterdag 21 & zondag 22 april de sfeer te komen opsnuiven tijdens onze OpenGEURdagen!  

Kom de sfeer opsnuiven tijdens ons geurige voorjaarsevenement!

Kookworkshop met de KitchenAid Cookprocessor op 26 mei

Heeft u thuis al zo'n stijlvolle Cookprocessor van KitchenAid staan & wilt u er nog wat extra over leren? Of overweegt u de aankoop van dit revolutionaire alles-in-één-apparaat  en zou u graag de oneindige mogelijkheden van dit multifunctionele keukentoestel ontdekken? Dan hebben wij topnieuws voor u! Op zaterdag 26 mei 2018 organiseren wij tussen 9 en 13 uur een kookworkshop met de Artisan Cookprocessor! Schrijf u snel in want de plaatsen zijn beperkt!  

Schrijf u snel in voor deze interactieve Cookprocessor kookworkshop!

Nieuwe demo "Gezond Koken" met Natalie Mylle op 21 maart 2018 (VOLZET)

Na de succes van haar vorige kookdemo's rond gezond koken, zijn wij fier om u te melden dat er in maart opnieuw een kookdemo op het menu staan met Natalie Mylle. Tijdens deze interessante kookdemo's leert Nathalie Mylle u hoe u met een gezonde voedings- & kookstijl uw algemene levenstijl kan opkrikken & gezonder maken. Eén van de vele aspecten van een gezonde levenstijl, is aandacht schenken aan een gezonde voedings- en kookstijl. Bepaalde voedingsstoffen zorgen immers voor een betere functionering van uw lichaam en uw organen. Wilt u graag één van haar demonstraties bijwonen? Schrijf u dan in voor deze kookdemo van Natalie Mylle die doorgaat op woensdag 21 maart 2018 van 19u tot 21u30 in onze Kookboetiek te Kortrijk. Meer info vindt u hier! 

Schrijf u snel in voor deze Vitamylle-demo rond gezond koken!