De mooiste kookwinkel van België

Pot art - Bij Dupont's Kookboetiek vindt u alles voor de KOOKkunst

Alles voor de Kookkunst!

Bent u gepassioneerd door koken? Zoekt u kwalitatief hoogstaande en professionele kookartikelen om de heerlijkste gerechten mee te bereiden? Wenst u graag kooktips of meer informatie over bepaalde keukentoestellen?

Bij Dupont’s KOOKboetiek vindt u werkelijk alles voor de kookkunst! Naast een uitgebreid gamma aan kookmateriaal van allerhande topmerken, kan u bij Dupont’s KOOKboetiek ook terecht voor demonstratiesworkshops en thematische kookevenementen. Het gedreven & gepassioneerde KOOKboetiek-team staat daarenboven altijd klaar om u met een glimlach van raad, informatie & tips te voorzien over ons volledig assortiment van kwalitatief hoogstaande kookartikelen.  

 

Wat maakt de kookboetiek zo speciaal?

Allereerst is er de familie Dupont zelf.  Vader Dirk en dochter Sarah maken er een erezaak van om de nieuwste trends en producten als eerste aan hun klanten te kunnen aanbieden. 

Dirk Dupont, heeft al meer dan 30 jaar een groothandel in toestellen en werktuigen voor de slagers- en horecawereld. Hij heeft dan ook zeer snel toegang tot de nieuwste professionele snufjes.  Dat vertaalt zich ondermeer in het aanbod van merken en producten.  U vindt er niet alleen alle grote merken maar kan er ook echte ontdekkingen doen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment op onze vernieuwde webshop of kom eens rustig rondkuieren in onze sfeervolle Kookboetiek gelegen op 't Hoge 98 te Kortrijk! 

Sarah en Dirk Dupont op de Vespa van Dupont's KOOKboetiek

 

Dirk & Sarah Dupont van Dupont's KOOKboetiek aan het kookeiland

Proeven, ruiken... en beleven!

De overzichtelijke winkel is een feest voor iedereen met een passie voor koken.  Wees niet verwonderd dat wanneer u langs komt Dirk Dupont of één van de medewerkers in de open keuken aan het werk is.  Bij Dupont's Kookboetiek houden we er nu eenmaal van om onze klanten te verwennen met proeverijen!  Elk bezoek moet een beleving zijn: een ontdekkingsreis doorheen de boeiende wereld van koken en bakken.  In 2007 namen Dirk en Sarah de Gia Award in ontvangst met titel van  "Mooiste kookwinkel van Vlaanderen".

Elke maand worden er ook workshops en gratis demonstraties georganiseerd met de kookartikelen van Dupont's KOOKboetiek. Wij delen immers graag onze passie voor koken met onze klanten en doen er alles aan om u alles te leren over het gebruik en de eigenschappen van al onze kookartikelen.